faena de clase

Páginas: 2 (321 palabras) Publicado: 12 de marzo de 2014
1.Amb quin tipus de gràfics classificaries les dues imatges i què s'hi representa en cadascuna d'elles ? Podeu consultar l'enllaç sobre procediments geogràfics que també teniu als materialsd'estudi. Quines diferències i similituds hi trobeu en la informació que ens aporten ?

El tipus de gràfics on classificaria l’imatge A, es un mapa temàtic, anomenat mapa de coropletes,s’utilitza per representar dades de diferent naturalesa. En aquesta imatge podem apreciar la població ocupada en comerç i reparació. Segons el nombre d’ocupats tenim el color més o menys fosc, enaquest últim cas la que té menor nombre d’ocupats.
El tipus de gràfics que classificaria l’imatge B, es un mapa temàtic de coropletes i també de símbols proporcionals, serveixen per representarla distribució de dades quantitatives de tipus demogràfic o econòmic. En aquesta imatge podem apreciar el nombre d'establiments d’empreses de comerç al detall, per branques d’activitat a lescomarques.
La diferència que hi ha, es que el primer ens proporciona dades en nombres de la població ocupada, i el segon, ens proprciona dades en nombres de les empreses, i a més a cadacomarca la branca d’activitat que n'hi ha.
Els dos mapes indiquen les dades del comerç, al primer, la població ocupada en aquest sector, i al segon, el nombre d’empreses per branques d’activitat,també del comerç.

2. Segons la informació que ens aporta el document enllaçat i els gràfics anteriors, així com, després d'observar el vostre entorn més proper, quina creieu que ésla tipologia de l'actual comerç a Catalunya ? En què s'especialitza preferentment ?

La tipologia de l’actual comerç a Catalunya segons les dades dels dos mapes, serien serveis orientats a satisferles necessitats del turista.
S’especialitza preferentment en el sector de l’allotjament, la restauració, l’oci nocturn, complementàries o els festivals, totes vinculades al turisme
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Faena
  • Faenes
  • Faen
  • Faenado
  • faen
  • Los Carpinteros En El Faena
  • Faena de cerdos
  • Faenas Mineras

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS