falacies

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2014
Exercici de lògica: Fal·làcies
Especifica el tipus de fal·làcia i justifica la teva elecció.
1. Joan està d’acord amb nosaltres, mai ha dit el contrari.
2. Elscientífics acostumen a ser despistats: Einstein, Newton i Galileu ho van ser.
3. L’escalfament de la Terra planteja dubtes a alguns científics. No hi ha capdemostració concloent de l’augment de la temperatura mitjana de la Terra. Per tant, , de moment, no es necessari prendre cap mesura mitigadora.
4. El govern no s’ha pronunciatencara sobre el retall de les pensions. Podem dir, per tant, que no hi haurà retall en les pensions.
5. La crítica a l’Església de la Cienciologia per part del senyorRobinson, ex ministre de Salut Pública no te cap valor, ja que aquest home és un polític acabat que ha patit en els últims mesos dos descensos de categoria i en lesúltimes setmanes ha estat advertit en privat por varis membres del govern.
6. El senador MacCarthy, encarregat de descobrir als col·laboracionistes comunistes dinsl’administració dels Estats Units, va afirmar: ” No tinc molta informació sobre aquest cas, excepte l’afirmació general de l’Agència de què no hi res als arxius que parli encontra de les seves vinculacions comunistes”.
7. Cap matemàtic ha aconseguit demostrar la veritat del famós “últim teorema de Fermat”; per tant, deu ser fals.
8. Unbon metge cura a la majoria dels seus pacients gràcies a que ha rebut una bona educació mèdica, ja que un home amb una bona educació mèdica és un bon metge que cura a lamajoria dels seus pacients.
9. Vostè no pot provar que se l’hagi de culpar a ell pel contratemps, de manera que el responsable deu haver estat un altre.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Falacia
  • Falacias
  • Las No Falacias
  • Falacias
  • las falacias
  • Las falacias
  • Falacias
  • Falacias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS