Fanatisme

Páginas: 5 (1066 palabras) Publicado: 17 de abril de 2012
Una fanàtica

En aquest apartat coneixerem de primera mà què pensa una fanàtica del fanatisme i tot el que comporta.

Preguntem a una belieber:

1. Què en penses de l'actual fanatisme adolescent?
Penso que actualment hi ha molts fanatismes, ja que hi han moltíssims personatges famosos, ja sigui perquè són actors, o bé cantants.


2. Et consideres fanàtica? De qui?
Sí que em considerofanàtica actualment. Sóc fanatica d'en Justin Bieber.


3. Quins motius t'han portat a aquest fanatisme?
Els motius són els següents: m'encanta la seva veu, les seves cançons, la seva manera de transmetre'ns les coses, el seu caràcter i sobretot, el comportament que té amb les seves fans.

4. Creus que és negatiu?
Per a mi, el fanatisme no és negatiu, ja que si arribes a ser fanàtic,descobreixes coses que mai t'haguessis arribat a imaginar...Sents coses increïbles, coneixes altres fanàtics i comparteixes punts comuns amb ells, fins arribar a un punt, que arriben a ser els teus millors amics, gràcies al teu ídol.


5. Al dia d'avui, penses que continuaràs essent fanàtica tota la vida?
Crec que seguiré sent fanàtica, encara que no amb la mateixa dedicació que ho sóc ara, ja que,d'aquí uns anys tindré més coses a pensar i més preocupacions, així que no crec que hi pugui dedicar tant de temps, però al meu interior sempre quedarà alguna cosa de Belieber (així ens anomenem els fanàtics d'en Justin Bieber).
6. Com t'influeix aquest fanatisme en la teva vida?
El fanatisme m'influeix positivament a la meva vida, ja que gràcies al meu ídol he aprés moltíssimes coses, com perexemple, seguir endavant sempre i no deixar de lluitar pels meus somnis, o bé, viure la meva vida i ignorar a les persones que només volen ferir-te.


7. Creus que el que sents s'assembla a una petita obsessió? Si és així, per què?
Diria que sí, perquè arriba un punt en el qual hi dediques tant temps al teu ídol, que cada vegada estas més i més ''enganxada'' i el dia que no escoltes cap cançód'ell et sents desganada i sense ganes de fer res. Amb el simple fet d'escoltar alguna cançó d'ell, el dia se'ns fa més fàcil i ho portem tot millor, és com si ens ajudés a superar el dia a dia.


8. Els teus pares accepten que compris objectes del teu ídol? Et donen suport?
Els meus pares accepten que em compri objectes del meu ídol, fins i tot, ells me'n compren. Els meus pares m'entenen jaque, quan ells eren més joves, també van tenir els seus cantants preferits i els seus ídols i per aquesta raó m'ajuden en tot el que poden.

9. Tens baralles per defensar el teu fanatisme, ja sigui amb els pares o els amics?
Sovint tinc baralles a l'escola i al carrer per defensar el meu ídol, però sovint els ignoro i faig com si no els sentís, perquè no val la pena barallar-se amb persones queni coneixen la vida del meu ídol, ni saben tot el que ha hagut de passar, així que els ignoro totalment i passo dels comentaris que fan. Referent als meus pares, mai m'he barallat amb ells pel meu ídol, tot el contrari, ells em donen suport i fins i tot, els agraden algunes cançons.


10. Acudeixes espais on es concentren altres fanàtics com tu?
Sí, des quee que sóc fanàtica només he assistita dos concentracions de ''Beliebers'' a Barcelona. M'encanta anar-hi, ja que allà et trobes amb persones amb gustos molt semblants als teus i cantem, ballem i cridem les cançons del nostre ídol. A la primera concentració va assistir 500 persones aproximadament i vam ser gravades per la cadena de televisió ''Telecinco''.

11. Crides quan veus el teu ídol? Què sents en aquell moment?
Sí quecrido quan el veig. En aquell moment sento moltíssima felicitat i ganes d'abraçar-lo i dir-li tot el que sento, ganes de poder parlar amb ell una estona, de sentir-lo aprop meu, encara que penso que si tingués l'oportunitat de poder xerrar una estona amb ell, dubto que em surtin les paraules, ja que estaria molt nerviosa i no m'ho podria creure.

12. Que opines de les fans embogides?
De les fans...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FANATISME RELIGI S DE MAR I CEL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS