FARINELLI

Páginas: 6 (1411 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2015

FARINELLI







NOM: Laura Mogollón Angel
CURS: 3r-C
1- Argument de la pel·lícula:

Aquesta pel·lícula tracta de dos nois, Carlo i Ricardo Broschi, són germans. El Ricardo és compositor i el Carlo “Farinelli” té una veu espectacular, no tenen pares, en Ricardo és el que cuida en Carlo. Quan eren petits, Ricardo decideix castrar en Carlo per mantenir la seva veu tan bonica i en Ricardosegueix composant per a ell.
Passa el temps molt ràpid i en Carlo segueix amb por perquè l’han castrat, delira i es posa malalt molt sovint.
A Farinelli li encanta la música de Handel, ell composa però mai a volgut composar per a Farinelli perquè sempre li diu que es un castrati i mai podrà arribar a ser un bon cantant, passen moltes coses entre mitg d’aquesta relació al igual que entre la relació deRicardo i Carlo.
Finalment, Ricardo se’n va de la vida de Carlo, ja no canten mai més junts i Carlo aconsegueix una esposa i poc desprès tindrà un fill.

2- Els “CASTRATI”: Explica qui eren, què passava i en quina època succeïa.
Els castrati eren homes capaços de cantar amb una tonalitat de veu molt aguda, això va causar molta importància en l’època del Barroc, època en la qual van arribar aconvertir-se en les actuals estrelles musicals. A diferència del que passa amb el contratenors actuals, que ells aconsegueixen una veu molt aguda gracies a practicar i exercitant la veu , els castrati havia de fer-li una intervenció quirúrgica, aquesta intervenció constava de amputar-li el testicles per evitar que les hormones masculines es reproduïssin, perquè així no lis canviaria la veu quanarribessin a la adolescència, aquesta intervenció es solia fer entre els 8 i 12 anys. El resultat d’aquesta intervenció era excel·lent perquè barrejava les tonalitats masculina i femenina, posseïa la potència per cantar d’un home i la capacitat de fer uns aguts magnífics com una dona.
La castració mai va estar permesa, però es tolerava a causa de malalties que les justificaven, amb la fi del Barroc ja lesdones començaven l’escena musical i les veus dels castrati van desaparèixer.
3- Relació entre Handel i Farinelli:

Aquesta relació era complicada, per una part n’hi havia molta rivalitat. Handel era un gran compositor de l’època del Barroc, ell volia composar cançons per a Farinelli, però Farinelli no volia perquè ell estava amb el seu germà Ricardo però Handel només el volia a ell, per una altrebanda, està quan Farinelli aconsegueix una amant i ella agafa les partitures de Handel i Farinelli les canta, Handel s’esdevé de tot això i l’únic que vol es que Farinelli i el seu germà es separin per així aconseguir que canti amb ell i finalment ho aconsegueix, per últim passa una important situació, va ser mentre Farinelli cantava una de les cançons i Handel li llença una carta, Farinelliacaba d’actuar i llegeix la carta en aquesta carta Handel deia tot el que sentia i pensava d’ell i del seu germà i a Farinelli li fa molt de mal llegir això.

4- Relació entre els germans Broschi:

Aquesta relació, és una relació lleial amb sinceritat, sempre han estat junts. Ricardo sempre ha estat amb Carlo i l’ha protegit sempre, Carlo es sent molt malament després de quan el van castrar, li va fermolt de mal i per això hi ha sempre una certa distància en la relació d’ells dos. Aquesta relació es tan lleial que fins i tot quan veien una noia bonica sempre la compartien, eren pels dos.
Al llarg de la pel·lícula aquesta relació empitjora, a causa de que a Carlo vol innovar, és a dir, ja s’ha cansat de sempre canbtar les cançons de Ricardo i vol cantar la música de Handel però Ricardo no vol,la distància entre ells dos cada vegada es més gran.
Finalment Carlo decideix no torna a saber res més de Ricardo però Ricardo en un cert temps acaba l’opera ORFEO i torna a buscar a el seu germà però ell no vol, i tot acaba quan Ricardo intenta suïcidar-se i Carlo ho evita, llavors Ricardo gracies a que ha intentat salvar-lo ell li ho agraeix deixant en embaràs a la dona de Carlo i perquè...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FARINELLI
  • Farinelli
  • Farinelli
  • FARINELLI
  • Farinelli
  • Farinelli
  • resumen farinelli
  • Pelicula farinelli

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS