Fases de avaluacio

Páginas: 2 (277 palabras) Publicado: 9 de mayo de 2015
Fases de l'avaluació
Fase d'avaluació inicial: les activitats d'avaluació inicial proporcionen informació indispen-sable per programar l'ajut educatiu més convenient i conèixer lasituació de partida dels i de les alumnes.
Fase d'avaluació formativa: ens ha de permetre observar si els continguts programats s'ajusten a les necessitats de l'alumnat, si els recursosgeneren un ambient favorable per l'aprenentatge i si la intervenció docent és la més adequada. L'alumnat rebrà els resultats de les activitats d'aprenentatge i alhora d'avaluació, itambé dels controls i les proves. La finalitat de l'avaluació formativa és afinar l'adequació de les programacions i metodologies a les necessitats dels i de les alumnes.
Fase d'avaluaciósumativa: fase final que proporciona informació de les capacitats assolides per els i les alumnes al final d'un crèdit, d'un cicle o d'una etapa i permet a la Junta d'avaluació emetreuna qualificació. Simultàniament l'equip de professors pot qüestionar-se la funcionalitat dels crèdits en relació amb els objectius generals de l'etapa i amb el projecte curricular decentre.
Autoavaluació, coavaluació i avaluació mútua: el professorat hem de proporcionar a l'alumnat les tècniques i la metodologia de treball perquè puguin organitzar les sevesproduccions i avaluar-les personalment, conjuntament amb el professor o bé, que els o les alumnes siguin capaços i capaces d'avaluar els treballs dels companys i de les companyes.

Finalment, ésnecessari subratllar que les diferents fases o modalitats d'avaluació es diferencien més pels objectius que persegueixen que no pels instruments que utilitzen, i que totes ellessegueixen una mateixa seqüència d'etapes o passos que podem resumir en:
a) recollida d'informació,
b) anàlisi i obtenció de resultats, i
c) emissió de judicis i presa de decisions.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Avaluació
  • Avaluació Psicològica
  • 1 Avaluaci
  • avaluació psicològica
  • Avaluació psicologica
  • Avaluació de Programes
  • Avaluació
  • Fases

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS