fatiiyma95

Páginas: 4 (767 palabras) Publicado: 16 de abril de 2014
LECTURA: BLANCA COM LA NEU, VERMELLA COM LA SANG

Autor: Alessandro D’Avenia
Editorial: Plaza-Jones Editores, 2010


1. Com es diuen els protagonistes? Descriu breument (15 línies) què li hapassat a la protagonista. Aquesta història pot passar a la vida real?

 Els protagonistes principals són:

Leo: és el protagonista del llibre. Està fent batxillerat i està enamorat d’una noia moltguapa que es diu Beatrice.

Beatrice: és la noia del que està enamorat en Leo. Té una malaltia, leucèmia i al final de la història es morirà

Silvia: és la millor amiga d’en Leo, sempre li facostat. Al final seran parella ella i en Leo.

Niko: és el millor amic d’en Leo, juguen a futbol junts.

Somiatruites: és un professor, que substitueix a un altre perquè se li va morir el marit.Gràcies a “somiatruites”, en Leo aconsegueix descobrir, després d’una gran recerca, el seu somni.

 Què li ha passat a la Beatrice?

Beatrice és una noia, de la qual en Leo està enamorat perdudament ivol parlar amb ella de totes les maneres possibles. Però en Leo descobreix que la Beatrice fa molt que no va a l’escola i això el preocupa, així que li demana a la seva amiga Sílvia que demani perella i que li digui què li passa, i així ho va fer, la Sílvia va demanar per la Beatrice i li van dir que li havien detectat leucèmia. La leucèmia és un càncer de la sang o de la medul·la òssia i éscaracteritzat per una producció per multiplicació de cèl·lules sanguínia, normalment i en el cas de la Beatrice glòbuls blancs. En Leo no s’ho podia creure.
Al cap d’un temps, la Beatrice necessitavasang, i en Leo li va donar sang. A poc a poc la Beatrice es va anar fent més dèbil i va començar a perdre aquell cabell tan roig i bonic que tenia. Semblava una nena molt petita, dèbil.
Ràpid escansava i ja no tenia forces ni per agafar un boli i escriure en el seu diari. De tant en tant s’adormia mentre estava parlant amb en Leo. Finalment, es mor i s’en va a l’altre mon, esperant ser...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS