fcsfg

Páginas: 2 (392 palabras) Publicado: 23 de marzo de 2014
TIPUS DE FAL·LÀCIES


Fal·làcies de pertinença

Argumentum ad populum
https://www.youtube.com/watch?v=vJfE01oBP8I (anunci de Media Markt)
Ens dóna a entendre que si no tenim aquestproductes o si no els comprem és que som idiotes ja que són de “bona qualitat” i a “bon preu”.

Argumentum ad baculum
https://www.youtube.com/watch?v=mO6M4ngKRp0 (part de la pel·lícula Star Wars enanglès)
Podem observar que estan jugant a una partida d’escacs hologràfic i Chewbacca perd. LLavors Han Solo li diu al seu contrincant que li deixi guanyar perque encara que si un andriod perd nopassaria res però si un wookiee perd podria arrancar els seus braços.

Argumentum ad hominem
“Al Gore dice que consumimos demasiado energía; pero no hagas caso porque lo que le pasa es que es muyambicioso y quiere ganar dinero dando conferencias“
No es diu res sobre si consumim o no energia, només s'ataca a Al Gore.

Argumentum ad verecundiam
https://www.youtube.com/watch?v=-7DzfPCOUog(Part d’una entrevista a Mariano Rajoy)
"Lo peor de la crisis ya ha pasado", suposadament ens ho hem de creure perque el president actual d’Espanya ho diu, i encara que ho diu amb dades ni ell niningú pot saber si hem passat per lo pitjor d’aquesta crisi perque ningú pot saber del futur.

Argumentum ad ignorantiamhttp://ateismoparacristianos.blogspot.com.es/2010/10/pruebas-de-la-inexistencia-de-dios_06.html
Aquest post d’aquesta pàgina diu que no existeix ningún Déu perque hi ha múltiples Deus. Això no pot afirmar que no existeixi, però tampoc que existeixi.

Argumentum “Tuquoque”
En aquesta fal·làcia explico un cas personal: moltes vegades quan he suspès una matèria o simplement he tret un 5 i la meva mare es queixa d’això, moltes vegades li responc que no em potdemanar notes més altes perque ella va deixar els estudis quan era més petita i jo en canvi estic en un nivel escolar superior del que ella estaba.

Altres fal·làcies

Fal·làcia “ex populo”...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS