fdasfdafas

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 9 de abril de 2013
La perspectiva sociològica en la vida quotidiana. Beneficis i dificultats

La introducció a la sociologia és una nova manera de veure com la societat ensinflueix en les nostres decisions, expectatives i plans de vida. És a dir la manera en que veiem la realitat des de una perspectiva de la sociologia. Hi constadiferents beneficis:

El primer, quan pensem d’una manera sociològica ens adonem que moltes idees les quals donàvem per certes, no ho són. L’enfocsociològic ens porta d’una o altre manera a qüestionar-nos si aquestes creences són certes o falses. La sociologia sempre posa en dubte “allò que ja és dona persuposat”
El segon benefici, on pensant sociològicament ens permet entendre el que està bé i el que no de la societat.
Pensar sociològicament ens empeny a entendreque, per bé o per mal, la
nostra societat funciona d’una manera determinada. En el joc de la vida, podem decidir com
jugar les nostres cartes, però és lasocietat la que reparteix les cartes. Com millor entenguem el joc, millors jugadors serem. La sociologia ens ajuda a aconseguir l’objectiu que sempre ens havíemproposat i amb d’èxit com també lluitar pels nostres objectius d’una manera més fàcil.

El tercer benefici sense tenir consciència de com actua la societat,molt probablement acceptarem aquesta tal i com es, però a mesura que la coneguem millor podrà ser un model clau en la nostra vida social. Encara que això potsignificar que s’accepti tal i com es d’altres la voldran canviar completament, així la sociologia no té una regla bàsica que s’hagi de seguir.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS