Fdesrgf

Páginas: 2 (445 palabras) Publicado: 20 de diciembre de 2012
Acta de constitució


A oblació], a les [hora] hores del dia [dia i mes] de [any], i degudament convocats a l'efecte de constituir un club esportiu, es reuneixen a [lloc de la reunió] elsSrs./Sres. següents:

[nom i cognoms de tots els socis fundadors]

Els esmentats Srs./Sres., amb plena capacitat d’obrar, que recíprocament es reconeixen, es constitueixen en assemblea general constituentpresidida per [nom i cognoms del president/a] tot actuant de secretari/ària [nom i cognoms del secretari/ària].

Les persones assistents convenen a fundar i constituir un club esportiu de règimgeneral, sense ànim de lucre, d’acord amb allò que preveuen el Decret legislatiu 1/2000, de 31 de juliol, pel qual s’aprova el Text únic de la Llei de l’esport, i el Decret 58/2010, de 4 de maig, de lesentitats esportives de Catalunya, la qual cosa duen a terme en aquest moment, mitjançant l’Acta present i tot acordant que aquest club esportiu té la denominació social [denominació social delclub/associació esportiva].

La seva durada serà il·limitada en el temps. No obstant això, l’assemblea general podrà manifestar expressament l’acord en contra.

Aquest club esportiu tindrà com a objectela promoció, la gestió, la coordinació i la pràctica de l’esport/s següent/s: [modalitats/disciplines esportives].

S’acorda que el domicili social d’aquest club esportiu radiqui a [població], codipostal [codi postal], [tipus de via] [via], núm. [número].

En aquest acte, les persones assistents acorden aprovar els estatuts d’aquest club esportiu i els signen.

En aquest acte, les personesassistents elegeixen la primera junta directiva del club, amb la finalitat que, a partir d’aquest moment, representi al club, gestioni la seva posada en funcionament i porti la seva administració, totdesignant, d’acord amb els estatuts, els membres, amb els respectius càrrecs següents:

Càrrecs obligatoris
President/a
[nom, cognoms i DNI]
Secretari/ària
[nom, cognoms i DNI]
Tresorer/a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS