femorals

Páginas: 6 (1309 palabras) Publicado: 14 de marzo de 2014
1. Què significa l’aforisme de Goethe: Allò que has heretat dels teus pares adquireix-ho per a posseir-ho?
Significa que la genètica que has transmès dels teus pares, la sàpigues utilitzar i tenir-la. És a dir, els hàbits que heretes, mantenir'ls, ja que et servirà d'ajuda per formar-te en la teva vida. Posseix lo que un dia el teu pare va fer servir per triunfar en la vida, els seus mètodes,les seves habilitats dins tots els àmbits possibles.

2. En l’adolescència s’intensifica el plaer d’allò prohibit, la fascinació pel risc? Hi ha una necessitat d’imposar el més extraordinari com quelcom quotidià (motos, drogues, emocions fortes)?

Exacte, quan ets adolescent, t'agrada superar-te a tu mateix, lo prohibit és el que et fa més ganes fer. L'entusiasme de provar coses noves, dedescobrir nous efectes et provoca aquesta ganes entrar-te en nous mons totalment diferents dels de sempre. Les drogues és un exemple clar. Esta comprovat que si les drogues deixen de estar prohibides, només per aquest fet, hi haurà una minvànça en la consumició de les drogues. Ho provam perque està prohibit, i en aquesta edat lo prohibit és un recte, una meta.

3. La relació entre la imatgecorporal i la imatge mental resulta problemàtica en l’adolescència? Per què?

Si, perque potser que físicament estiguis bé, però desde la teva pròpia imatge mental, els sentits et poden enganar i fer-te vore que estàs obes, o que et fa falta aprimar-te. Això seria més que res un problema psicològic entre tu mateix. Llavors això a que si tu te veus que no està bé físicament (que en realitat si que hiestàs) no et trobes bé amb tú, t'enfades en tot el món, et tanques en un entorn on no hi ha manera de que ningu et faci entendre el que et passa.

4. L’ideal estètic que preconitza la societat occidental tendent a la primor ha fet augmentar els trastorns de l’alimentació (anorèxia i bulímia)?

Clar, arriba un moment on en qualsevol lloc s'ha establert un ideal físic, i això no està gens bé. Lagent es vol parèixer als ''ideals'', o almenys es volen apropar, però no pensen en que així com estàn estàn bé. I això du a problemes greus, ja que hi ha gent que s'enriu de la gent que no està bé físicament i es aqui també quan comença el problema. Cadascú està bé com està, no tothóm té el mateix cos ni el mateix metabolisme. Tots sóm únics i cadascú ha nascut per ser d'una manera i perfecta ambaquesta.

5. Les noies han de desenvolupar l’autoestima, és a dir, tenir menys dependència de la seva imatge corporal?
Si, les noies son guapes estiguin primes o no tan primes. Han de saber-se dir a elles mateixes que els seu cos no es canviarà per ningú e ignoraràn els comentaris que puguin sorgir cap a la seva imatge corporal. Per això la seva autoestima ha d'estar per damunt de qualsevolsituació que li pugui pertocar. Elles han d'estar tranquiles i satisfetes amb el seu cos i s'han de vore que estàn guapes i que valen.

6. L’estereotip de la masculinitat inclou beure i emborratxar-se com quelcom socialment admès?
Si, actualment, el jove o l'home que beu i s'emborratxa més és el millor per a totes les dones. I si no ho és per a totes, ho és per la majoria. Quan tendria que serel contrari. L'home que beu, es perjudica la seva vida i la que estàn al seu voltant i exposa de forma negativa la seva forma de ser i la seva imatge corporal.

7. Les variacions d’humor són més accentuades en l’adolescència que en altres períodes de la vida humana? Per què?
Si, perquè és quan ets més jove que estàs més alterat pels factors de descobrir noves coses. Les hormones també alterenel nostre comportament, provocant canvis alterats de l'humor. En aquesta època també solem tenir més força de voluntad i començam a sentir-nos que ens fem gran.

8. L’afany irrefrenable per discutir i analitzar-ho tot és típic de l’adolescència?
Si, quan ets jove, sempre vols obtenir la raó a partir de la discussió, analitzant així tots els aspectes que tu creus que son correctes per a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS