fERNANDO MAGELLANES

Páginas: 3 (621 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2015
EL CASTELL DE BESALÚ


Hi havia una vegada una vegada fa milers d'anys un nen que es deia Pol. En Pol era un nen de 12 anys i que el seu somni era arribar a ser cavaller de un exèrcit poderós. EnPol era un nen alt, fort, els ulls els tenia d'un verd molt clar, la seva familia estava formada per la seva mare, que es deia Marta, el seu Pare, que es deia Jaume i el gos anomenat Max.

En Polera un nen molt antisocial no li agradava gens anar amb els amics a jugar a qualsevol cosa, amb la qual cosa es passava tot el seu temps lliure jugant amb el gos, que era el seu millor amic. Un dia vacomençar a pensar que tenia de fer algo per arribar a ser un bon cavaller i comensar pensar que era el que podia fer. Li va comentar el seu pare quin era el seu somni i només quan va dir que voliaser cavaller es va enfadar molt perquè el seu pare havia sigut cavaller i havia mort en combat. En Pol no ho va antendre perquè li prohibia. - És el meu somni, anava diguent en Pol. Al final va acabarmolt trist perquè veia que era massa difícil aconseguir que el seu pare li deixés ser-ho.

Va començar a plorar i va anar a un banc al cantó de casa seva, no podia parar de plorar! El gos, en Max vaanar a consolarlo llepant-li tota la galta d'adalt a baix, la mare com que tenia molt bon cor també el va anar a consolar. El cap d'un rato es va quedar sol sense ningú, quan de sobte va apareixerun señor gran en Pol li va dir:
-- Qui ets tú? Que vol de mi?(Es pensava que era un lladre)
–-Hola Pol sóc l'abat Oliba porto visquent tota la meva vida aquí a Besalú, sóc mossèn i he vingut aquí etnecessito, he sentit que estàs trist perquè el pare no et deixa ser cavaller i crec que jo et podria ajudar a ser-ho
–-Moltes gràcies! Com ho faràs?





–- Saps en el castell de Besalú? Doncsallà fa molts anys el meu avi em va fer una habitació gegant per poder entrenar-me per arribar a ser un gran cavaller. T'explico en allà hi ha una pista per combats on allà t'ensenyaré a fer servir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fernando
  • fernando
  • fernando
  • Fernando
  • Fernando
  • fernando
  • fernando
  • fernando

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS