Fet Religios

Páginas: 2 (427 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2012
Cristianisme
El cristianisme és una religió abrahàmica monoteista[1] basada en la vida i els ensenyaments de Jesús de Natzaret segons es presenta al Nou Testament.[2] Els adherents d'aquesta fe,coneguts com a "cristians" creuen que Jesús és el Messies profetitzat al Tanakh (aquella secció de l'escriptura comuna al cristianisme i el judaisme, i que es correspon a l'Antic Testament dela Bíblia cristiana).
El símbol més conegut del cristianisme és sens dubte la creu, del qual hi ha una gran varietat de formes. Diverses denominacions tendeixen a afavorir creus distintives: el crucifix per alscatòlics-dins el qual diverses ordres religioses també inclouen variants per identificar-se, com la Tau franciscana o la Creu de Calatrava dels Dominics

Hinduisme
Es denomina hinduista o hindú lapersona que practica alguna de les religions de l'hinduisme, però també designa a qui forma part de la cultura hinduista. Originàriament la paraula prové delpersa hindu, que era la manera en quèels perses pronunciaven el nom del riu Sindhu (en català Indus, que antigament era la frontera de l'Indostan).
El simbols representa el deu suprem un unic deu es denomina (Aum)

Budisme
Actualment el nomidentifica en Siddharta Gautama, el mestre i fundador del budisme, a qui es considera "el Buda de la nostra era".
Els budistes no creuen que el Buda Gautama sigui el primer ni el darrer buda. Unbuda és qui ha trobat el dharma (i.e., la veritat; la naturalesa de la realitat, de la ment, de la aflicció de l'ésser humà i del "camí" correcte per a l'alliberament) cap a la il·luminació. S'assoleixamb un karma (intenció) bo i no fent cap acció negativa. L'assoliment del nirvana per a les tres classes de buda és el mateix, però el Samma-Sambuda té més qualitats i capacitats que els altres dos.Les tres classes de buda són:

Judaisme
L'estrella de David també anomenat escut de David o segell de Salomó, és un símbol consistent en una estrella de sis puntes formades per dos triangles...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • unitat 1 El Fet Religios
  • Elements del fet religiós
  • El fet religiós
  • El Fet Religios
  • El fet religios
  • Unitat 1 ELEMENTS QUE CONFIGUREN EL FET RELIGIÓS 2
  • El Fet Religios 1 Lliurament
  • Feto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS