Fets In Esperats

Páginas: 7 (1692 palabras) Publicado: 23 de mayo de 2015
FETS INESPERATS





THREE, TWO, ONE GO!! En aquest moment Maxi estava mirant una sessió de Tomorrowland, era el b2b de Hardwell i Tiësto, ell sols es fixava en Tiësto perquè era el seu Dj preferit i es sentí reconegut amb ell quan seria gran. Ell a la seva edat ja ho tenia clar que volia ser de major. En aquell moment la mare de Maxi el va cridar per anar a sopar. Durant el sopar els paresvaren estar tota l’estona parlant del treball i segur que passava alguna cosa perquè no el deixaven parlar. Quan va veure que alguna cosa passava es va ficar a jugar amb la seua germana major. Maxi i la seva germana major, Betty, es duien tres anys. Ells parlaven de que creien que estaven parlant els adults. Quan va ser l’hora del postre el pare d’en Maxi es va alçar a preparar la macedònia, ell vaveure que era el moment de poder parlar, però la seva germana es va avançar a la seva paraula. Es va ficar a parlar amb els seus pares de que treballar, ella va començar a dir opcions, a la tercera opció el seu pare va deixar caure el ganivet que duia a la ma, que quasi li talla un dit del peu, abans de dir alguna cosa va dir una frase entre dents que no es va entendre res.
- Que has dit que volsser? - Va comentar estressat el pare.
Betty amb preocupació va respondre.
- Advocada, Bombera, Estriper, Mil... - En aquell moment la seva mare es va alçar de la taula amb preocupació i li va tallar la paraula.
- Quina cosa t’ha vingut al cap per a dir que vols ser Estriper?
- Com les meues amigues no poden treballar de res perquè no han estudiat, es van a apuntar a un club de estriptis, aleshoresjo també em vaig a puntar, ok?
La seva filla li va contestar i se’n va anar a la seva habitació enfadada.
Maxi va intentar parlar però els seus pares no el van deixar. Va pujar a la seva habitació i va seguir veient la sessió, desprès va veure la de Martin Garrix i altra desprès d’altra. Abans de que anara a dormir va traure el seu diari de dins del matalàs, l’amagava allí perquè sabia que laseva família intentaria llegir-lo.


23-3-2017
Benvolgut diari, avui ha segut un dia molt dur.
M’he hagut d’alçar molt prompte perquè tenia partit de beisbol, això ha estat bé però quan he arribat al partit m’han dit que hi havia tràfic i l’autobús de l’altre equip anava una hora retrasat . Jo per dins pensava, com és que m’he alçat a les 6:30 per a estar a les 7 en el camp de joc i començar elpartit a les 7:15 i ara hi tenim que estar una hora sense fer res... Per fi va arribar l’autobús, per colmo la primera mitja part no hi vaig jugar i la segona, quan encara hi estàvem al vestuari, a última hora, arribà el subnormal de l’equip, i l’entrenador em canvia per ell i no juguí en tot el partit. Quan dúiem vint minuts de la segona part li vaig dir a l’entrenador si anava ha jugar en elpartit, ell em va dir que no i em vaig enfadar tant que hem vaig alçar i vaig eixir corrent cap a casa.
Per la vesprada vaig estar mirant sessions de Tomorrowland i de Tiësto, també m’imaginava com seria jo de major punjant en Tomorrowland i en altres festivals i discoteques. Ja per colmo dels colmos mentre estàvem sopant no em van deixar parlar i a la meva germana major se li va ocórrer dir que demajor volia ser estriper... Un dia que no m’agradà gens.
Maxi.

Al dia següent, com es va gitar tard, també es va alçar tard. La seva mare va entrar a la seva habitació, li va pujar la finestra i ell es va despertar del sol que hi feia. La seva mare li va dir que acabava de trucar el seu millor amic, Peter, dient-li que havien quedat a les 12:45 al parc que sempre hi quedaven per a anar a la pizzeriaa dinar. Com ja era tard, Maxi, es va canviar ràpidament, però controlant quina roba es ficava perquè anava la xica que li agradava, Ellie. Va agafar la bicicleta i va pedalejar ràpid per els carrers de Breda. Per fi els va trobar, estaven a uns 150 metres d’on havien quedat. Desprès de saludar a tots els seus amics i amigues, varen anar a la pizzeria. Ell es va seure entre Ellie i Peter....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fets, biografies conceptes
  • Cronologia dels fets nazis
  • Sonido In
  • la in
  • Que es in
  • in
  • IN
  • Els fets de maig 1968

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS