Ffffffffffffffffff

Páginas: 4 (840 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2012
El *periodico espanyol La Razón va ser fundat en 1998 (en el seu format imprès). El seu *linea editorial és conservadora , per això la seva rivalitat amb El Mundo, i amb caràcter monàrquic tal com ésdiari ABC.

La Razón en el seu format digital presenta una capçalera absent d'originalitat, únicament veiem el títol i el logo del diari a més de les diferents seccions a les quals podem accedirdins del mateix: inici, Espanya, internacional societat…

L'organització de la pàgina és bastant senzilla: una portada quadriculada, amb notícies que exceptuant la portada presenten la mateixaextensió i grandària en compartiments tancats.

Consecutivament a la capçalera ens trobem amb la notícia del dia expressada a través d'una imatge que no ocupa tota l'extensió de la pàgina en la qual se'nsinforma amb un peu de foto que el vicepresident egipci es *reune amb l'oposició. Veiem un titular que no aquesta acompanyat de mes informació (no ens aporta molt sobre el succeït) per tenir una majorinformació de la notícia hem de fer un *clik en la fotografia. Al mateix temps la seva petita grandària , així com, el recurs del *video acompanyat d'alguna imatge ens indica una significativa pobresatipològica. És un tècnica típica d'aquest diari que uns altres de major difusió no realitzen.

La part a l'esquerra de la notícia del dia l'ocupa un anunci d'una important companyia de telèfons.Gran part d'aquesta columna està envaïda per publicitats.

Un aspecte curiós i significatiu que hem de ressaltar és l'espai de “CREGUI EL TEU PERIÒDIC” (sota la notícia principal) podent d'aquestamanera triar les seccions de les quals et vols informa. *Ademas hi ha un altre espai que ha sorgit per el “boom” de les xarxes socials: “ La Razón en Facebook”

La rellevància de les altres notíciesexceptuant les que es troben sota la principal no queden clares ja que presenten el mateix format la mateixa redacció. Etc.

Aquestes *secciónes exemptes són la d'internacional i la de cultura, les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ffffffffffffffffff
  • ffffffffffffffffff
  • ffffffffffffffffff
  • ffffffffffffffffff
  • ffffffffffffffffff
  • ffffffffffffffffff

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS