fgftdf

Páginas: 4 (764 palabras) Publicado: 29 de diciembre de 2014
LA TRISTA MARTA

Tres famosos músics sortien del teatre on van fer un concert. Un d'ells anomenat Dani va dir que els esperava a la parada del tren. Pel camí no podia deixar d’observar aquellamagnífica ciutat a on es trobava. Per ell, Londres era una ciutat màgica.
En un petit bar al costat de l’estació va veure una nena d'aproximadament uns 10 anys, estava sola i tenia la roba molt brutai trencada. Estava asseguda sense res a la taula. Li va semblar molt estrany veure una persona sense menjar en un bar, a menys que esperés a la cambrera. Però dubtava que una nena de 10 o 9 anysestigués sola en un lloc turístic com Londres. Se li va acostar i es va asseure al davant. "On estan els teus pares?" li va preguntar. La nena va pujar el cap, el va mirar i no va respondre res durant 10segons. "Estan morts, senyor" va respondre tristament. Dani es va inclinar cap enrere i va tractar de fer com que no va passar res. Ràpidament Dani va canviar de tema i li va preguntar com es deia."Marta" el seu nom era Marta. A ell li feia llàstima la pobra Marta sola i sense cap afecte dels pares. Va decidir preguntar-li si volia o podia quedar-se amb ell. El seu pròxim concert seria en 3setmanes i volia portar-la amb ell. "Em faria bé una mica de companyia" va respondre Marta. El Dani ho va prendre com un sí. Va agafar a la Marta de la mà i la va portar a l'estació de trens onl'esperaven els seus dos companys.
El Jaume que era el bateria, va veure a venir el Dani de lluny amb una nena agafada de la mà. Quan el Dani va arribar a l'estació amb la Marta, el Jaume la va mirar ambcuriositat. "Qui és aquesta nena Dani? Potser una altra paparatzi que no volia deixar-te anar?" i es va posar a riure. El Dani era el més afectuós dels tres. Estava el Jaume, el més expert, el Toni, elmés callat i Dani el més amorós. "És una amiga que he trobat en un bar. Espero que s'adapti a nosaltres perquè estarà amb mi un bon temps” va respondre a la seva burla.
Quan va ser l’hora, van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS