fgwqg.

Páginas: 2 (279 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2014
Anna Mesquida Moll 2n C.

Carta del Xumet de la Paula:
Estimada Paula.
He llegit la teva carta, i encara que m’hagiquedat una mica trist, t’agraeixo que m’ho hagis dit tant directe i que no te n’hagis nat de romanços ni de bogeries.
No reaccionarémalament, ni aniré a fer-te retrets, perquè entenc que t’estàs fent gran i si arribessis amb mi a l’escola es burlarien de ti.
I com que et tincmolta estima i desig el millor per tu, deix-ho que la nostra relació s’acabi aquí.
Tot el que hem viscut junts, tant a l’escola com a la vidapersonal ha estat meravellós, per exemple les vacances a la platja, o els caps de setmana a casa de l’àvia... també recordo les nits de fredi vent, on res més que jo et consolava, i t’ajudava a pensar amb coses més boniques que les que tu t’imaginaves baix el llit o dinsl’armari..
També recordo molt la vegada que et vas enlluernar per un altre, va ser un moment molt difícil però junts ho vàrem superar!
Encara que honeguis, crec que si, que les teves amigues t’han pressionat una mica perquè hem deixessis anar, però en el que si que ets crec al cent percent es en que els teus pares t’han aconsellat, però si es la teva decisió jo la respectaré.
Intentare que la nostra ruptura sigui el menystraumàtica per tu!

PD: Jo també se que la teva germana esta enamorada de mi.. Però me’n faré enfora!
Fins mai Paula!
Un peto! 
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS