ficha de lectura

Páginas: 2 (492 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2014
FITXA LECTURA I RECOLZAMENT
EXPRESSIÓ ORAL

TÍTOL: Clarobscur (Misteri al Museu del Cinema)
AUTOR: Josep Solés
EDITORIAL: Nautilus
EDICIÓ: 4


TEMA: Tracta sobre com una banda de lladresroben una llanterna màgica i el protagonista va darrere d'ella fins a trobar-la.
ARGUMENT:
Karim Maluf es un mosso d'esquadra i com sempre cada nit des de fa tres anys cap al torn de vigilàncianocturn en el museu de cine de girona ,esa mateixa nit una banda de lladres van entrar en el museu i van robar una llanterna molt cara. Maluf no es va donar compte de la seua presència així que quan apunt d'acabar el seu torn fa un recompte de tots els objectes i hi ha quan es dóna compte que falta la llanterna. Al matí següent avisa a les autoritats , comencen a investigar i troben les empremtesd'unes bótes, i diversos pèls en l'escena de crim. El i el seu amic Israel que era company seu en el cos de policia , porten les proves al laboratori i en la base de dades veuen que pertanyen a TomasMallol un perillós lladre que pertany a a una banda de lladres professionals d'origen marroquí, açò els fa viatjar a Israel i a Karim a la seua ciutat natal El Marroc. Karim aprofite per a visitar laseua família perquè sabia que el seu germà li podria ajudar a trobar a preses, al matí següent van començar la busca comptaven amb l'ajuda del cos de policia marroquina, van començar preguntant a la gentd'allí per on solia fer el seus colps .El divendres per la vesprada-nit tots estaven situats amb una missió estratègica finalment Tomas és capturat i en la interrogació confés on guardava tots elseu objectes de valor que era en un hangar als afores de Toledo. de volta a la península Karim es va despedir de la seua família i encamine rumb cap a Toledo allí va trobar entre altres objectes devalor la llanterna . Karim per la seua gran operació és ascendit a coronel.

TIPUS DE TEXT: es tracta d'un tema realista perquè els robatoris i els lladres són quelcom quotidià en la nostra societat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ficha de lectura
  • ficha lectura
  • Ficha De Lectura
  • Ficha de lectura
  • Ficha De Lectura
  • FICHA DE LECTURA
  • Ficha de lectura
  • ficha de lectura

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS