fiesta salou

Páginas: 2 (416 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2014
COMPTES D’USUARI.
TALLER D’INFORÀTICA 5.

El sistema operatiu ens permet crear comptes diferents per a cada usuari. Tot seguit veuràs alguna de les possibilitats que ens ofereix.

1. Accedeixal tauler de control i clica sobre Cuentas de usuario. Fixa’t que a la part inferior de la finestra que s’ha obert apareixen els diferents usuaris que tens actualmente. Normalment, tens un compteanomenat invitado que està desactivat. Per motius de seguretat, és convenient no activar aquest compte.


2. Clica sobre crear una cuenta nueva. Posa com a nom del compte.
Hem anat a panelde control i per crear un compte nou hem de posar administrar un compte, desprès tenim que ficar una contraseña i finalment, acceptem, i ja tenim una compte nova.

3. Escull com a tipus de compteuna cuenta limitada. Aquest tipus de compte és molt útil per evitar instal·lacions de programes no desitjades i per limtar l’accés a usuaris que no tenen la nostra confiança total. Ja pots clicarsobre Crear.

4. Clica sobre el compte creat. Veuràs que apareixen una sèrie d’opcions a modificar. Primer de tot canvia el nom i posa-hi Alum001. Afegeix una contraseña al compte. És importanttreballar sempre amb contrasenya per augmentar la seguretat del sistema.
5. Ara ja pots canviar la imatge del teu compte per personalitzar-lo. Pots escollir entre les que t’ofereix el sistema o una depropia.


6. Finalment, canvia el tipus de compte. Escull el d’administrador de l’equip.

7. Canvia d’usuari fent inicio/cerrar sesión. Prova el funcionament del nou usuari crear i després torna acanviar a l’usuari original.


8. Esborra el compte Alum001 eliminant els arxius que s’hagin creat.



TALLER D’INFORMÀTICA 7
PRACTIQUEM AMB LA LÍNIA D’ORDRES.
Ara faràs un exercici molt senzillper comprobar el funcionament de la línea d’ordres.






1. Vés a Inicio/ Ejecutar i executa el comandament cmd. Veruàs que s’obre la finestra de la línea d’ordres.


2. Executa les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Salou
  • Fiestas
  • Fiestas
  • Fiesta
  • Mi Fiesta
  • fiestas
  • La Fiesta
  • fiestas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS