Fiesta sorpresa

Páginas: 6 (1335 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2011
La versió original mai explicada de la festa sorpresa de l’Imma

[pic]

Ice Club

23 de desembre de 2010

Text: Marta Proubasta (La Prou)

Imatges: Canon Digital IXUS 95 IS (No se’n perd mai cap!)

PRÒLEG

Qualsevol semblant a la realitat éspura coincidència.

Les fases detallades a continuació son pura ficció, son tretes de la creativitat, del què probablement hagués passat aquella nit, si haguéssim begut, però no, no ho vam fer.

De totes formes, teniu tota la llibertat per explicar com van succeir realment els fets i modificar tot allò que creieu convenient.

Des d’aquí fem una crida a qui ens pugui aportar noves dades...

Laversió original mai explicada de la festa sorpresa de l’Imma

 

FASE 1. Prova. Fas un petit glop a la copa que t’han posat durant el pica-pica i ummmm... t’entra bé... el teu cos t’està demanant un altre, però el teu subconscient et recorda constantment, “ufff, vigila, vigila, a veure si faràs el número agafant la papa de l’any, serà millor que no beguis més... a part, vas amb moto!”.Nota: Ja sé que a tu no et va passar això, ni molt menys, tu conserves tots els teus records d’aquella nit i l’endemà no vas tenir ressaca. De totes maneres, continua llegint, això és un cas hipotètic de com haguéssim pogut acabar la nit...

FASE 2. Arrisques. La copa que t’han posat ja te l’has acabat. “¿com pot ser?”, et preguntes, però no vols saber la resposta, només tens una cosa en ment... envols una altre.

Inclús t’inscrius al campionat que s’està portant a terme, encara que el teu subconscient et torni a repetir: “¿vols dir, apuntar-te a aquest concurs?”.. però et surt de l’anima... “vinga con dos cojones... ¿com funciona la puntuació?”... Pel que diuen, és igual que jugar el golf... per tant, ¿no deu ser tant difícil, no?”

Les normes son les següents:

• Par: és laquantitat fitxada dels cops per encertar la bola en un forat, o el que és el mateix, seguir el ritme de les copes begudes pels demés participants.

• Hoyo en uno: en anglès hole in one, és quan es posa la bola en el primer cop. De totes formes, en aquesta modalitat de “Sant Hilari” no hi ha hagut participants. Premi desert.

• Bogey: Quan el forat es completa amb un cop, dos o tres per sobre del par.Si et passa això, espavila, vas un dels últims a la classificació.

• Birdie: Quan el forat es completa amb un cop baix del par. Si et passa això, ets un dels  primers de la classificació. Enhorabona!

• Eagle: (águila), quan el forat es completa amb dos cops baix del par. Si et passa això, ets un dels  primers de la classificació. Enhorabona, comences a ser el nostre ídol!

• Albatros oDouble Eagle: (águila doble), quan el forat es completa amb tres cops baix del par. Enhorabona, probablement guanyis el campionat però vas del revés. Ho sento, segurament no ens podràs aportar res de res a aquesta Versió Original però Felicitats has estat el guanyador!

Nota: d’aquest fet ha estat impossible trobar una imatge gràfica… Hem de començar a reconèixer que ens vam beure l’aigua delsfloreros!!!!

 

El campionat comença. Les fases segueixen.

FASE 3. Exaltació de l’amistat. Aquesta fase és a la que mai vols arribar, perquè saps que a partir d’aquí, quan pronuncies les paraules màgiques “Eiiiiiii que em caus de puta mare...”, ja has begut oli, bueno, oli, tampoc, ja hauràs begut varies copichuelas i seràs uns dels participants que passis als vuitens de final.

Fase4. Càntics al·legòrics i balls regionals. Aquí és quan no vols que hi hagi cap càmera gravant, perquè incomprensiblement començaràs a ballar i a cantar sense parar i aniràs directa a l’APM: “La Imma es cojonuda, como la Imma no hay ninguna”

Fase 5. La sinceritat. L’alcohol t’ha acabat de desinhibir... ja no tens por... les paraules et surten soles... “eiiiiii que t’estimo molt”.... No obstant,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • fiestas sorpresa
  • Sorpresa
  • Sorpresa
  • Sorpresa
  • Sorpresa
  • Sorpresa
  • sorpresa
  • Sorpresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS