fiesta tropical

Páginas: 4 (905 palabras) Publicado: 29 de enero de 2015
La tecnologia, essencialment innòcua, és un mitjà per a l'ésser humà. Ell és l'encarregat de donar-li una finalitat; que,quan mitjà, òbviament serà la d'estar al seu servei. No obstant això, la falta de claredat quant a la veritable fi de la tecnologia, a la seva raó de ser, pot fer que l'ésser humà es constitueixi en unaamenaça per a si mateix.

No sense raó, llavors, diem que ens trobem en l'era de la tecnologia: aquesta es troba cada vegada més present en la nostra vida quotidiana. També podem adonar-nos que elsbeneficis que ens ha portat la tecnologia són molts i importants. El mateix podem dir dels grans avanços que, també producte de la tecnologia, s'han aconseguit en matèria de salut. Avui som capaçosde combatre i eradicar moltes malalties que ens van afligir dramàticament des de temps remots. No obstant això, no podem negar que, d'altra banda, estan sorgint problemes nous lligats al -de vegades-desmesurat desenvolupament tecnològic, i que alguns d'ells són perills de conseqüències nocives per a l'home i la naturalesa.

Atès que la tecnologia és essencialment neutra, els productestecnològics poden ser dissenyats per fer el ben i per fer el mal. Un mateix producte pot ser usat per a una fi bona i per a un dolent.

Sembla oportú portar a col•lació aquella cita cèlebre que diu: "Laciència sense consciència només és la ruïna de l'ànima". En efecte: la ciència ha de tenir finalitat i estar orientada al servei de l'ésser humà. Posem les coses en positiu: és molt bé que, actualment,puguin fer-se diagnòstics prenatals per tractar als nens dins de l’úter. En alguns casos els poden corregir malalties o defectes, i fins a salvar la vida. Sense intervenir la tècnica, això no seriapossible. El mateix ocorre en molts altres àmbits.
Des que som humans hem creat tecnologia per adaptar-nos millor al medi ambient i satisfer de manera més eficaç i eficient nostres necessitats. Des...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tropical
  • Fiestas
  • Fiestas
  • Fiesta
  • Mi Fiesta
  • fiestas
  • La Fiesta
  • Fiestas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS