Filo 1

Páginas: 3 (590 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2015
LA DISSERTACIÓ
Com mantenir la lleialtat amb una persona si la nostra relació té data de caducitat?
En aquest món hi ha persones que pensen que les relacions poden durar eternament, i també hi hapersones que pensen que una relació no es per tota la vida. Hi ha molts de tipus de ralacions: D'amistat que és un derivat d'amor, l'amistat es converteix en un llaç, i és aquest llaç que li dona valora la relació, l'amistat és poder confiar amb una persona, i que sàpigues que sempre t'ajudarà igual que tu a ella. Per això l'amistat no tendria que tenir una data de caducitat, ja que es molt bonicpoder tenir sempre una persona amb qui confiar i amb qui apollar-te. Un sempre és molt bonic, per això no s'ha de perdre, perque después mai torna a ser el mateix. Después hi ha les relacions amb lafamilia que aquestes son una de les més importants, ja que tenir sempre la teva familia al teu costat et serveix molt d'ajuda, perque ells t'ajudaran sempre amb tot. Aquesta es una de les coses que maitendria que tenir data de cadusitat, perque la familia t'ajuda molt al llarg de la vida. Depués hi ha les relacions amb una parella, que aquesta es més dificil que duri per tota la vida, però tampoctendrien que tenir data de cadusitat perque és molt bonic la relació amb una parella. Però igualment sigui de la forma que sigui una relació sempre té una data de cadusitat, la mort.

Per una part,com he dit abans, un argument a favor de que la lleialtat té data de cadusitat és que tot acaba en algun moment. Ja que molta gent pensa que per independitzarte o fer noves amistats ja estas tallantuna relació o el cas de la mort.

Per una altre banda, un argument en contra de que la lleialtat té data de cadusitat és com per exemple la religió cristiana, la relació que un creint manté amb Déu, perells això mai acaba. I també amb una persona que mai la deixes de costat i pases la resta de la vida amb ella.

La meva opinió és que m'agradaria que les meves relacions duresin per tota la vida,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Filo 1
  • File 1
  • File 1
  • Filos De Zoologia 1 1
  • Llibreta filo 1
  • Filo tema 1
  • ACTIVIDAD 1 FILOS
  • Ensayo Filo 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS