filo

Páginas: 2 (449 palabras) Publicado: 8 de julio de 2013
Sabem que en els temps que corren són molts els que necessiten seguretats, necessiten tenir una esperança forta, i per això s'agafen a qualsevol cosa. Viure en la contradicció, en el dubte, o viureamb una esperança feble, és el difícil perquè exigeix ​​un caràcter i una psicologia forta, i això no és precisament el que abunda a la nostra societat. Però no podem oblidar que determinadesexperiències religioses o formes de viure la religió poden posar en perill la identitat cristiana.
Si La religió NO fos important avui en dia ... cap de nosaltres estigués respondiéndote això perquè noexistiria tal pregunta .. duélale a qui li dolgui LA RELIGIÓ és un tema que ENCARA ... després de més de 1000 anys (durant l'edat mitjana) ens pertoca i dóna voltes al voltant dels nostres caps, si bé éscert en el segle XIX hi va haver com un refús a això de la religió, ara per ara l'home BUSCA .. NECESSITA .... una interacció amb altres sobre les seves creences.
Sabem que en els temps que corren sónmolts els que necessiten seguretats, necessiten tenir una esperança forta, i per això s'agafen a qualsevol cosa. Viure en la contradicció, en el dubte, o viure amb una esperança feble, és el difícilperquè exigeix un caràcter i una psicologia forta, i això no és precisament el que abunda a la nostra societat. Però no podem oblidar que determinades experiències religioses o formes de viure lareligió poden posar en perill la identitat cristiana.
Bé ara vaig a parlar que si el llenguatge ens comunica i ens incomunica alhora, doncs haver jo crec que el llenguatge si ens comunica perquè parlemmitjançant el llenguatge amb les altres persones però a la veus ens incomunica perquè no sabem totes les llenguatges o sigui que no tots sabem anglès, alemany .. i moltes mes ..
Bo i que ensincomunica perquè algunes vegades les paraules que ens poden dir siguin mentida i ja ens les creiem, i jo crec que això ens fa alhora incomunicar perquè les paraules que no són veritats.
Bo i que ens...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FILO
  • filo
  • FILO UNO
  • filo
  • Filos
  • filo
  • Filo
  • Filos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS