filo

Páginas: 3 (662 palabras) Publicado: 27 de septiembre de 2014
xemple de una de les taules.
Com es pot veure a la taula hem posat a dalt de tot, els anys dels alumnes que han contestat la enquesta , i al costat hem posat la quantitat de enquestesque han realitzat. En el apartat de preguntes hem posat el numero de preguntes que contenia la nostra enquesta, en total la nostra enquesta constava de 14 preguntes .( aquí se’n mostren 7 perquè esla primera part de la taula, es nomes una mostra ) . En el apartat del sexe hem posat si era M( SEXE MASCULI) o F ( SEXE FEMENI). I per últim hem posat las quantitat de opcions que tenia cadapregunta.

En total hem elaborat 3 taules i les hem separat de la següent manera:
- La primera taula contenia els nens i nenes que havien realitzat la enquesta i que tenen 12-13 anys. Aquest grup deedat els hi havíem passat 66 enquestes.
- La segona taula contenia els nens i nenes que han realitzat la enquesta i que tenen entre 14 -15 anys. En aquest grup de edat els hi havíem passat 110enquestes
- I la ultima taula contenia els nens i nenes que havien realitzat la enquesta i que tenien entre 16-17-18 anys. En aquest grup els hi vam passar 98 enquestes.
3.Presentació i interpretació dedades. xemple de una de les taules.
Com es pot veure a la taula hem posat a dalt de tot, els anys dels alumnes que han contestat la enquesta , i al costat hem posat la quantitat deenquestes que han realitzat. En el apartat de preguntes hem posat el numero de preguntes que contenia la nostra enquesta, en total la nostra enquesta constava de 14 preguntes .( aquí se’n mostren 7perquè es la primera part de la taula, es nomes una mostra ) . En el apartat del sexe hem posat si era M( SEXE MASCULI) o F ( SEXE FEMENI). I per últim hem posat las quantitat de opcions que tenia cadapregunta.

En total hem elaborat 3 taules i les hem separat de la següent manera:
- La primera taula contenia els nens i nenes que havien realitzat la enquesta i que tenen 12-13 anys. Aquest...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FILO
  • filo
  • FILO UNO
  • filo
  • Filos
  • filo
  • Filo
  • Filos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS