Filosofia ed.fisica

Páginas: 2 (470 palabras) Publicado: 26 de diciembre de 2011
L’esport:
Els ideals de l’esport és la competitivitat, guanyador i perdedor. Que des de petit ja ho interioritzar i això fa que primer ha d’haver una gran ensenyança dels valors i fer veure a cadanen hem de donar un correcte significat al concepte de guanyar, que t’has autosuperat, has millorat. A nivell social quin significat té l’equip contrari? L’enèmic, cosa que a els nens els hi hemd’ensenyar i l’hem de fer construir que és un company més, gràcies a ells pots jugar i compartir. On el més important és el respecte, les aptituds de respecte als altres i a les normes del joc.
Des ded’infantil ja s’ha d’ensenyar això, per poder millorar com a persones en un futur.
A nivell emocional si hi ha sentiments negatius és per sentir-se superior, negatiu, derrotat, cosa que això no hauríemd’ensenyar.
Amb l’educació física s’han d’estimular habilitats perquè el nen pugui aprendre valors, aptituds, sigui millor motriument perquè després puguin fer esport en un futur, a infantil s’hade jugar per desenvolupar totes les habilitats treballant una cultura esportiva.
Per això amb els familiars i altres companys s’ha de parlar i treballar sobre això perquè no rebin idees errònies decompetitivitat. Molt important relació família – escola.
Imatges representatives de diferents valor de l’esport:
- Esperit de superació, que s’ha d’aprendre a aixecar-se. Resiliència que és lacapacitat de afrontar els problemes, una capacitat que podem aconseguir per afrontar els problemes, superar-los i aprendre.
- Honestedat, s’ha de ser honest si es fan trampes. Ser legal. Acceptar elserrors i ser sincer perquè s’ha de dir. També vol dir saber perdre. Acceptant els errors ens mostra una manera de ser i ajuda al nen o altres persones els principis, la dignitat de cada u.
-Respecte
- Amistat, l’esport ben treballat afavoreix la integració, socialització.
- Satisfacció,
- Viure amb un propòsit

Els valors de l’esport, son els de les persones que el practiquen, el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ed.fisica
  • ed.fisica
  • ED.FISICA
  • Ed.fisica
  • ED.FISICA
  • Ed.Fisica
  • ED.FISICA
  • ed.fisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS