Filosofia Fusteriana La Tv

Páginas: 3 (533 palabras) Publicado: 4 de junio de 2012
Fuster : la televisió.


Titol del text: l’exorcisme.



Tema: la televisió Problema: com evitar els efectes negatius de la tv?

Tesi:deixar de mirar-la obedientment.



Al començamentdel text, s’utilitza el mateix recurs que al text de sagitari, utilitza unes contradiccions respecte a la primera frase. També utilitza una exageració diguent que els llibres de holkheimer son vells.L’estat de Frankfurt: grup de pensadors que s’agrupen.

Un puré sociofilosófic es un llibre que presenta una barretja sociológica i filosófica, amb un nivel baix, i de molt poca categoría (com elpuré normal, que es de fácil digestió i de baixa categoría culinaria).

Llegint un llibre vell, que no es massa bo, trobem una frase molt aguda/brillant, la qual l’ha animat a descriure el seupensament. La funció de la TV es fascinar.

Subversiu: es algo que va en contra del sistema que s’ha establit, terrorista es un terme de subgama.

Ell diu que qui no es creu tot el que diu la tv es unsubversiu, perquè la tv esta feta per a manipular-nos i fer-nos pensar conforme volen els alts càrrecs, per tant una persona que no creu tot, será subversiu.

Davant açò, Fuster diu que s’estàrebaixant massa, ell diu que qui no es creu tot el que apareix a la tv, es algú perillós per al sistema, algú que no encaixa en el sistema.

Escèptic: aquell que posa en dubte que es puga aconseguir lallibertat.

Tots els que miren i se creuen tot el de la tv, será com un “borreguet” per al sistema, perque serà dominat sense ningún problema.

Quan un lector llig la frase aquesta, pensarà queestà davant d’un intelectual (1ª opció) o davant una persona que pensa que solament hi ha que mirar documentals i concerts (2ª opció).

Ara va a desmentir-ho.

La tv no esta per a culturitzar a lagent, s’allunya de les postures intelectuals.

Per a Fuster, tot aquell que es nega a veure la tv, es nega a veure la realitat (com l’estruç). Ell pensa que la tv es molt important perque te...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La TV
  • La Tv
  • La tv
  • tv
  • La Tv
  • La Tv
  • la tv
  • La tv

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS