Filosofia La Libertad

Páginas: 2 (319 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2013
Relació entre felicitat i llibertat.

Més llibertat és igual a més felicitat? El poder prendre decisions per nosaltres mateixos i cometre els nostres propis errors ens fa ser mésfeliços? O per contra que ens diguin que hem de fer, sense responsabilitats, augmenta la nostra felicitat?

Llibertat significa poder decidir per nosaltres mateixos, actuar segons elsnostres criteris i per tant si ens equivoquem es perquè nosaltres ho hem triat. Però la pregunta és si gràcies a això, a tot i tenir el risc de equivocar-nos som més feliços decidintper nosaltres mateixos. O si no tenir la responsabilitat de tenir que prendre nosaltres les decisions, d'haver-les de pensar, de fer el que ens diguin però sense responsabilitat algunaens fa més feliços.

En la meva opinió, ser lliures ens fa ser en més o menys quantitat ser feliços. No dependre de ningú que pensi per nosaltres, de saber que si ens hem equivocatens hem equivocat per nosaltres mateixos en base a les nostres idees i pensaments en el moment en el que vam prendre aquella decisió i que no hem de dur a terme les ordres de ningú.Encara que de vegades ens queixem de tenir responsabilitats i de no poder-les ometre o deixar de banda ens faci dubtar sobre això, crec que és una petita part envers la gran satisfaccióque ens proporciona la llibertat de poder pensar lliurement i de prendre les nostres pròpies decisions encara que desprès ens en penedim.

Conclusió, el ser capaços de pensarlliurement, el poder decidir per nosaltres mateixos sense importar el penedir-nos desprès o el equivocar-nos, la satisfacció que ens causa aquest dret a la mateixa vegada ens fa feliços.Tot i que de vegades la existència d'aquestes responsabilitats no ens sembli gaire agradable i desitgem ometre-les, valen la pena. Ja que a la llarga la “feina ben feta” ens fa feliços.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Filosofia De La Libertad
  • Filosofía Educar Para La Libertad
  • Filosofia amor, felicidad , libertad
  • Ensayo De Filosofia Democracia Y Libertad
  • Filosofia libertad y formacion humana
  • La Filosofia De La Libertad
  • La Filosofía De La Libertad
  • Libertad filosofía

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS