FILOSOFIA-TRABAJO MATRIX

Páginas: 2 (357 palabras) Publicado: 2 de enero de 2014
1. Exposa breument la idea principal d’aquest text:

El fragment d’aquest text que forma part de l’obra “La intel·ligència fracassada” l’autor, J. A. Marina, ens exposa de manerageneral la idea de la intel·ligència. En el seu primer paràgraf fa una distinció entre l’ús racional i l’ús irracional de la intel·ligència, en el segon, ens explica la diferència entre elraonament i l’ús racional de la intel·ligència.

2. Diferència entre raonar bé i fer un ús racional de la intel·ligència:

L’ús racional de la intel·ligència és la utilització delraonament per conèixer, comprendre, entendre, construir, etc i raonar bé és la capacitat de deducció d’una persona. Si jo em trobo davant d’un problema matemàtic utilitzaré el raonament perentendre i comprendre, en canvi, si jo m’he perdut en un bosc hauré de raonar bé i utilitzaré la meva capacitat de deducció.

3. Què en penses de la intel·ligència sense bondat? I d’unabondat sense intel·ligència?

El primer que hauríem de fer és veure què és la intel·ligència sense bondat, jo crec que la intel·ligència sense bondat és aquella que s’utilitza ambfinalitats que no acaben de ser del tot lícites, amb una intenció malèvola. Així doncs jo crec que les intel·ligències sense bondat només serveixen per a crear conflictes. La gent està plena demales intencions i la societat ha de vetllar per fer un bon ús i explotar al màxim les intel·ligències més destacades amb la finalitat de buscar la millora i el desenvolupament de lasocietat.

Considero que és millor una bondat sense intel·ligència que una intel·ligència sense bondat perquè tot i que la gent es pot aprofitar de tu, crec que preval la bondat a laintel·ligència i que si tots fóssim bons la societat seria millor que si fóssim tots intel·ligents però no bondadosos, com diria aquell anunci d’Aquarius, l’ésser humà és extraordinari.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La filosofia en matrix
  • Filosofia En Matrix
  • Filosofia Matrix
  • Matrix y la Filosofía.
  • Filosofia a matrix
  • Filosofia Y Matrix
  • La filosofia de matrix
  • Filosofia Matrix

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS