filosofia

Páginas: 2 (435 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2013
Acabem la fam fent-nos vegetarians?


Un dels dilemes més nomenats en les últimes dècades són la cria dels animals que després ens mengem.
En Peter Singer, en el vídeo ens diu que durant elmoviment estudiantil es va trobar a un vell amic vegetarià que el va convèncer de què l'aliment que donàvem a aquests animals, se'ls podria donar a les persones que estiguin passant fam. D'altra banda jocrec que per acabar amb la fam al món no cal deixar d'alimentar els animals, perquè gràcies a ells mengem cada dia molts de nosaltres. I deixar de menjar carn? Això mai, principalment per l'energia ivitamines que ens aporta al dia a dia segons perquè s'ha de menjar de tot perquè cada aliment té coses necessàries pel nostre cos.
Una de les característiques relacionades és la raonabilitat, vol dirque les afirmacions filosòfiques no es poden demostrar, però sempre s'han d'argumentar, i és cert perquè no és segur que amb l'aliment dels animals la gent deixi de passar gana, però enPeter ens dóna el seu perer.
Una altra seria la subjectivitat, perquè a través dels escrits dels filòsofs es pot percebre una manera de veure i viure la vida, Les experiències vitals d'una manera o altre influeixenen les teories filosòfiques, com a en Peter, li va influenciar la revolució estudiantil la conversació que va tenir amb el seu amic que d'una manera o altre li va fer canviar la seva manera de pensarfer-se vegetarià.
Les polèmiques, que a totes les èpoques sobre una mateixa qüestió filosòfica hi podem trobar punts de vista contraposats, com en aquest cas, el de menjar carn o no. I l'últimacaracterística relacionada són les aplicacions pràctiques i tecnològiques, la filosofia no ofereix solucions pràctiques i tecnològiques immediates que ajudin a millorar el nostre entorn. Però el fet deconèixer la filosofia si que pot fer que un individu canviï la seva manera de viure o de veure la vida. Com en la raonalbilitat, no és segur el que ens proposen en el vídeo, però pot arribar a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • filosofia de la filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • La Filosofía
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS