filosofia

Páginas: 9 (2185 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2013
L´historia comenta amb un xiquet dibuixant que volia ser pintor però com les persones majors no entenien els seus dibuixos no ho va ser. Després compta com es va quedar pergut al desert perquè se li va estropejar el cotxe. Allí va coneixer al petit príncep que li va contar moltes coses. Li va dir que venia d’un pais xicotet en el que hi havia una rosa a la qual li tenia molt d’afecte i dosvolcans xicotets i un altre que no anava. Li va contar que desde allí veia fins a 24 vegades al dia les postes de sol pero que un dia es va enfadar en la rosa i sèn va anar. Va anar visitant altres planetes. En un es va trobar a un rei que volia ser rei d’algú per es va cansar de les seues ordres i sèn va anar. En el seuent planeta es va trobar un vanidòs pero com només l’escoltava quan li deia cosesbones s’en va anar. El seuent estaba habitat per un bebedor i es va cansar molt ràpid també. L’altre planeta que va visitar era el de un home de negocis pero com estaba molt ocupat amb els calculs es va cansar i es va anar. Al quint planeta hi havia un faroler que encendia i apagaba un farol i devant que li va pareixer el més útil s’en va anar. Després d’aquest planeta arribà al de un anciàgeògraf que buscaba un explorador hi per aixó li va mandar a la terra per a explorar. Per aixó va anar a la terra on es va fer amic d’una rabossa a la qual va domesticar i després d’un any ja li tocaba tornar. Després de que el príncep li contara el que havia viscut s’en van anar a buscar aigua ja que li quedaba més i al cap d’una estona van trobar un pou. Van beure i va aconseguir arreglar el seu cotxeperò eixa mateixa nit el petit príncep es va tornar al seu planeta amb la rosa. L´home que va conseguir arreglar el cotxe sempre que mira cap a les estreles es recorda de la risa del petit príncep.

Què t’ha fet pensar?



Que davant que a la teua casa o on vius no t’agraden molt com són les coses no tens que intentar mai anarte a un altre lloc a vore si son millors perqué després trobaràsa faltar les coses i a les persones amb les que estabes i en les quals pasaves uns grans moments ja que com a casa no s’esta en ningún lloc. Açó es el que le va passar al petit príncep que s’en va anar del seu planeta per una discusió amb la seua rosa i després l’ùnic que volia era tornar amb ella



També m’ha fet pensar que no et tens que anar molt lluny a buscar amics que estan més a propdel que t’imagines.

Imagen



Reflexió per capitols.



Capitol 1: La meua reflexió sobre aquest capítol es que les persones grans necesiten explicacions per a tot no són com els xicotets que l’entenen per si soles. Es refereix a que a les persones majors assoles el spots parlar de política, corbates… i tots eixos temes i no de les coses més “infantils”.

Capitol 2: La meua reflexiósobre aquest capítol es que per molt bé que façes o intentes fer una cosa al final el més simple és el que millor està.

Capitol 3: La meua reflexió d’aquest capítol es que no sempre es respon el que es pregunta.

Capitol 4: La meua reflexió sobre aquest capítol es que les persones grans soles s’entenen quan parlen amb cifres ja que per a ells es el més important. Quant val això? Quina edadtens? Quants germans tens?…

Capitol 5: La meua reflexió sobre aquets capítol es que tot es pot deixar per a després, que deixar les coses per a després no esta mal pero s’ha de saber quines deixar i quines no, ja que pot provocar coses roïnes el no fer les coses quan toca.

Capitol 6: La meua reflexió sobre aquest capítol es que quan estas triste les coses bones per xicotetes que siguen semprebenen bé.

Imagen

Capitol 7: La meua reflexió d’aquest capítol es que moltes vegades les coses xicotetes poden arribar a ser més importants que les coses que pariesen més importants a primera vista.

Capitol 8: La meua reflexió d’aquest capítol es que de vegades no saben cuidar el que tenim i ens donem compte quan ja no està en nosaltres.

Capitol 9: La meua reflexió d’aquest capítol...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • filosofia de la filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • La Filosofía
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS