Filosofia

Páginas: 3 (564 palabras) Publicado: 26 de enero de 2014
Aquest text parla sobre Karl Marx. Marx va néixer a Alemanya al 1818. La seva família era jueva convertida al cristianisme i el seu pare advocat. Marx va acabar el doctoratal al 1841 i voliatrobar feina del que havia estudiat però va caure en un grup de radicals pensadors. Ell es va involucrar molt en la política i en la economia. Destaca la obra 'Sobre la qüestió jueva'.

Ell i Engels vanescriure el manifest comunista al 1845. Al 1848, Marx va tornar Alemanya per formar part de la revolució. Després de la caiguda de la revolució va passar la resta de la seva vida a Anglaterra. Marxtreballava principalment en treballs d' economia. Finalment, ell va fer una crítica del programa de Gotha.

Marx trobava molt important elements amb filosofia. També sovint feia un anàlisi concretsobre actes de la política.ssssssssssssssksksksksskskssksksskskskxkcckcdmdmdmesjsxjcjck-
cmdmdcicvcocckdmdmdddocfofovvicfkdkdkeksskslslsodokekkddikfk-dddmddkdicfififkrkekekekeiddididiiddiriidkkdrirkrjrfffidcdii-
ddrkrkrkrkrdiddiddididididdidddkddkddkdkdk

Aquest text parla sobre Karl Marx. Marx va néixer a Alemanya al 1818. La seva família era jueva convertida al cristianisme i el seu pareadvocat. Marx va acabar el doctoratal al 1841 i volia trobar feina del que havia estudiat però va caure en un grup de radicals pensadors. Ell es va involucrar molt en la política i en la economia. Destacala obra 'Sobre la qüestió jueva'.

Ell i Engels van escriure el manifest comunista al 1845. Al 1848, Marx va tornar Alemanya per formar part de la revolució. Després de la caiguda de la revolució vapassar la resta de la seva vida a Anglaterra. Marx treballava principalment en treballs d' economia. Finalment, ell va fer una crítica del programa de Gotha.

Marx trobava molt important elementsamb filosofia. També sovint feia un anàlisi concret sobre actes de la política.

Aquest text parla sobre Karl Marx. Marx va néixer a Alemanya al 1818. La seva família era jueva convertida al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • filosofia de la filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • La Filosofía
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS