filosofia

Páginas: 3 (624 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2014

L’HOME, UNA LLUITA
CONTRA SÍ MATEIX

Científicament, es diu que l’home és el resultat d’un llarg procés d’evolució d’una espècie animal anomenat “simis”, i l’explicació d’aquesta evolució, hasigut la necessitat ha adaptar-se i sobreviure a diferents tipus de medi ambients fins arribar a se el que som ara.

Des de la seva existència, l’home sempre ha tingut unes necessitats bàsiques persobreviure com menjar, descansar, etc; Però a mesura que ha anat passant el temps, des de el meu punt de vista crec que han perdut importància i les necessitats han canviat , per que he vist perexperiència pròpia que la joventut fa de tot per tenir un telèfon mòbil que estigui a la moda, inclòs deixen als seus pares amb deutes per tenir tot el que volen, i sincerament crec que un dels factorsque fan que passi això va ser l’aparició de la tecnologia.
Per parlar de l’aparició de la tecnologia, primer m’agradaria tocar un tema molt important, que és l’ambició de l’ésser humà, això fa quel’home vulgui ser perfecte, que busqui respostes per tot, investigui per saber-ho tot i crear e inventar noves coses. Crec que d’aquesta ambició que tenim per buscar respostes a tot va ser la clau peral desenvolupament de la tecnologia. personalment crec que la tecnologia és una de les armes més perilloses per a l’home, per que pot arribar fins a un punt en que determini el fi de la Terra taly com la coneixem. A continuació exposaré algunes argumentacions .
L’home, gràcies a la tecnologia, ha sigut capaç de poder arribar a crear armes. Tothom pensa que això és una cosa bona per que aixíens permetran protegir-nos, però en realitat no es donen compte de que això pot ajudar a la desaparició de les espècies, un clar exemple de aquesta situació va ser el moment històric en que es vacrear la bomba atòmica per a la Segona Guerra


Mundial, aquest invent va ser el causant de milions de morts. Un altre exemple és per exemple la utilització de armes per matar a les espècies...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • filosofia de la filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • La Filosofía
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS