filosofia

Páginas: 3 (740 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2014
AUTORS:


Julia Margaret Cameron

Els retrats de Cameron tenen un aspecte flou molt peculiar. Es creu que per atzar va descobrir una combinació d'elements tècnics que li van donar com aresultat la falta de nitidesa, cosa que es va convertir en el seu segell artístic, la cerca de l'efecte flou: un cert desenfocament intencionat. És aquest aspecte flou el que confereix el caràcter poètic ales seves fotografies. És per aquest motiu que se la considera un dels antecedents del pictorialisme fotogràfic de finals del segle XIX.
Les seves fotografies tenen un aire religiós, de pictorialismecristià. La història sagrada es fon amb la poesia, com en les fotografies de les seves "Madonnas", que transmeten la puresa.
Utilitzava objectius inadequats per a les plaques utilitzades. Amb totaixò pretenia l'obtenció d'uns efectes que allunyessin la realitat de les imatges captades. Les fotografies estaven realitzades amb un objectiu que no cobria el format de les plaques humides utilitzadesper ella (20x25 i 30x40 cm) i estaven descurades, amb les plaques tacades o esgarrapades. Els fotògrafs la criticaven perquè consideraven la qualitat de les seves fotografies dolenta, ja que noaprofitava els avantatges tècnics de la càmera, com la nitidesa, però per a ella prevalia abans l'aspecte estètic al tècnic, cercava més l'expressió poètica que la realista, expressió que aconseguia sensdubte i per la qual ha passat a la història de la Fotografia.
Obres:


August Sanders:

La fotografia segons Sander, també "comunica" i "fixa" la història, el coneixement de tota una societat:"ara la de l'estafa fotografia podem comunicar el nostres pensaments, concepcions, i realitats a tot el món a la terra; si afegim la data de l'any tenim el poder de fixar la història del món (...).La fotografia com un llenguatge d'imatge pot del pecat comunicar l'ajuda del so. Però el camp en què la fotografia té el poder alcalde d'expressió que el llenguatge mai podrà aproximar, és la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • filosofia de la filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • La Filosofía
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS