Filosofia

Páginas: 4 (895 palabras) Publicado: 6 de enero de 2015
CONTACT: ACTIVITATS SOBRE LA PEL·LÍCULA
Cerca el significat i redacta una explicació dels conceptes que s’indiquen a continuació que han estat citats una o més vegades a la pel·lícula. Pots fer-hocercant en la xarxa d’Internet o, si ho prefereixes, en llibres o enciclopèdies:
Radiotelescopi: Capta ones emeses per fonts de ràdio, generalment a través d'una gran antena parabòlica o un conjuntd'elles, a diferència d'un telescopi ordinari, que produeix imatges en llum visible.
Púlsar: És un estel de neutrons que emet radiacions periòdiques. Aquests sistemes posseeixen un intens campmagnètic que indueix l'emissió d'aquests impulsos de radiació electromagnètica a intervals regulars relacionats amb el període de rotació de l'objecte espacial.
Forat: És una concentracióde matèria d'altíssima densitat, tal que la seva força gravitatòria és tan elevada que la velocitat d'alliberament és superior a la velocitat de la llum. Per tant, res que es trobi dins del seu horitzó d'esdeveniments potescapar-se'n.
Nebulosa: És una regió del medi interestel·lar format per gas i per pols. Estan formades fonamentalment per hidrogen, l'element químic més abundant en l'univers, amb quasi el 10 %d'heli i quantitats molt petites d'altres substàncies. Tenen una importància cosmològica notable perquè són el lloc dels quals neixen les estrelles per fenòmens de condensació i agregació de matèria, encaraque en altres ocasions es tracta de les restes d'una estrella que ha mort.
Quàsar: Objecte amb aparença estel·lar, que és una font molt potent d'ones radioelèctriques, l'espectre del qual presenta unnotable desplaçament cap al vermell.
Constel·lació: És un conjunt d'estels fixos o estrelles sense relació entre ells i que formen un dibuix imaginari. 
Planeta: Cadascun dels cossos sòlids quedescriuen òrbites el·líptiques al voltant del Sol o, en general, d'un estel. 
Supernova: Estel que, en un interval d'uns quants dies, augmenta la seva brillantor intrínseca per mitjà d'un procés...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • filosofia de la filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • La Filosofía
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS