Filosofía

Páginas: 10 (2396 palabras) Publicado: 17 de marzo de 2014
Infraestructura para la bici en lloret de mar







Índex

Introducció:
3.- Desenvolupament del treball
A- Anàlisi infraestructures per a la bicicleta a la teva població.
Carril del barri Rieral amb una distància de 0,88 km:
Carril del barri Fenals amb una distància de 2,95 km:
Carril situat dintre de la població una distància de 0,6 km:
B- Anàlisi sobre serveis oferts aciclistes a la teva població.
C- Proposta de millores a l’alcaldia de la teva població i arguments.
4.- Opinió personal i/o conclusions.
5.- Bibliografía…………………………………………………………



Introducció: D'entrada m'agradaria remarcar la falta que li fa als pobles , ciutats , localitats , etc ... infraestructures del tipus ciclista ja siguin; vies verdes, carrils ciclables , carrer de vianants amb "carril " per a bicis, calçada amb carril bici pintat en vermell, passos de vianants amb vandas reservades per a ciclistes, etc.
Principalment crec que algú que camina i té dret a fer-ho per llocs reservats, té el mateix dret que algú que va amb una bicicleta, però pel que sembla no és així, els ciclistes no tenen espai pel qual poder moure’s i desplaçar-se, han de envair espais com carreteres,voreres, passos per a vianants i una infinitat de coses més pel fet de no tenir un espai personal , particular i reservat a les bicicletes. Això porta a que hem d'assumir un risc innecessari per a les bicicletes , un risc que es podria evitar. Parlo d'aquests tipus de risc referint-me a possibles accidents, caigudes, xocs i tot allò que podria fer mal a qualsevol persona ja sigui ciclista ovianant.
Crec que crear aquest tipus d'infraestructures ens facilita a molts el moviment per la ciutat, ja que és fàcil i segura la utilització d'aquest tipus de vies, alhora aquest tipus de infraestructures són molt útils ja que la bicicleta és un mitjà de transport i ens permet desplaçar-nos sense grans dificultats. Ajudaria d'altra banda a mantenir i millorar les nostres capacitats físiques i aafavorir al nostre sistema cardiovascular.
La bicicleta és apropiada per a qualsevol edat ja sigui per als nens més petits com per a la gent gran. D'aquesta manera permetríem fer que tots aquells que vulguin gaudir de la bicicleta puguin fer-ho molt plàcidament i amb una gran seguretat garantida , ja que aquest tipus de vies solen ser ( la gran majoria ) per a vehicles sense motor i vianants,d'aquesta manera evitaríem patir qualsevol tipus d'imprevist no desitjat.








3.- Desenvolupament del treball

A- Anàlisi infraestructures per a la bicicleta a la teva població.

Lloret és una zona que té un recorregut bastant curt de carrils bici, aquests estan ubicats a la zona del Rieral i al barri de Fenals sent així el carril del rieral el d'un tram més petit amb aproximadamentuna distància de 0,88 km, seguidament tenim a Fenals amb un total de distància de 2,95 km sent aquesta la més llarga. També Lloret de Mar ens ofereix un altre carril bici, menys conegut que esta situat a la part del ‘’casino’’ de la ciutat amb una distància de 0,6 km molt menor que les que es troben a Fenals i el Rieral, però tot i així és un carril bici bastant freqüentat per les persones localsque el coneixen.
L'objectiu principal de la creació d'aquest tipus de vies és per buscar alternatives tant al vehicle propi com al privat, utilitzant així un mitjà de transport més a l'abast de tots, més barat i amb uns percentatges de contaminació molt menors o nuls que els automòbils produeixen. En els trams de carrils bicis podem trobar també aparcaments per a les bicicletes per tal defacilitar l'ús i un millor resguard i major seguretat per a la bicicleta .
A continuació us ensenyaré els carrils bicis esmentats anteriorment, aquests estan representats sobre un mapa de la localitat i podrem observar la trajectòria del mateix carril amb un traç de color taronja, marcant com a inici del punt verd i com a final el punt ataronjat i en cas que només trobem el punt de color verd, el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • filosofia de la filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • La Filosofía
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS