Finlandia

Páginas: 7 (1526 palabras) Publicado: 10 de marzo de 2015
Finlàndia està situada a l’extrem nord oriental d’Europa, és el sisè país en superfície al nostre continent. Gairebé una quarta part de la seva superfície està al nord del cercle polar àrtic.
El paisatge finlandès consisteix principalment en boscs i llacs. Els boscs es caracteritzen per una certa uniformitat de les especies de flora com són el pi o l'avet. Finlàndia en té uns 188.000 llacs; lamajoria dels quals són petits i de poca profunditat.
El més important dels factors que determinen el clima de Finlàndia és la seva situació geogràfica, que es caracteritza per un clima marítim o continental.
Les estacions de l’any son molt marcades. A la tardor és quan és més freqüent poder veure les aurores boreals. A l’hivern, al nord del cercle polar apareix la nit àrtica, durant la qual el solno s’eleva sobre l’horitzó. Al contrari durant l’estiu es pot viure el dia polar en el que el sol no s’amaga rere l’horitzó, els dies més llargs duren unes 19 hores i són a finals de juny.
Capital: Helsinki

Superficie:338.434, 7 km²
Població(2013):5.426.674 habs.
Moneda: Euro

Llengües oficials: fines i suec
Coneix Finlandia
Helsinki és una ciutat moderna i urbana, d’uns 600.000 habitants, i eldestí turístic més internacional de Finlàndia. Helsinki ofereix experiencies tot l’any: més de 3000 aconteixements, el seu carácter marítim, un aparador de la moda finlandesa, una cultura gastronómica en constant renovació, interessants barris i arquitectura, museus i cultura, i la millor oferta comercial i vida nocturna de Finlàndia,
Helsinki
EL RODAMÓN
1/07/2015


Rovaniemi: Clàssic recorregutper a la majoria dels visitants a Lapònia, Rovaniemi és la capital de la comarca i té aeroport propi. També es pot anar directament des de Helsinki (estar llest per a un llarg viatge).
Rovaniemi és el bressol de la Santa Claus Village, la localitat on viu el Pare Noël. Rovaniemi és un destí familiar, sobretot si es vol que els seus nens conexin el veritable Pare Noël. Ja sigui per el Pare Noel oper visitar alguna de les localitzacions de películes Els amants del cercle Polar, Rovaniemi és un bon punt de partida per començar la ruta a través de Lapònia.
Página
Finlàndia
Volumen 1, nº 1
Página
Finlàndia
Volumen 1, nº 1
Kauppatori: Aquest mercat a l’aire lliure, situat en el port molt a prop de la catedral de Upenski, sorprèn. Ple de paradetes d'alimentació, els finesos comprenarengades, melmelades de fruites i cogombres gegants en conserva conservats.
Recomenem que us doneu una volta pel mercat per respirar el bon ambient que hi ha, amb musica en viu, vaixells on es pot degustar la gastronomia local i petites embarcacions on es poden comprar fresc peix productes de la zona.

La plaça del senat: La plaça del Senat impressiona amb lo gran que és. Segons gires el carrer, latrobes.
Edificis elegants i alegres, la casa de pedra més antiga de Hèlsinki, la font central on turistes i locals s'apropen per seure als bancs que l'envolten, per a gaudir tranqui·lament de la major atracció de la plaça: la majestuosa catedral de Tuomiokirkko.


Què visitar?
Catedral Ortodoxa Upenski: Aquesta catedral de maó vermell i amb cúpules daurades i verds coronades amb creus ortodoxes, enstransllada a Rússia.
Després de passar el pont de l'amor, ple de cadenats de tots els colors i mides, trobareu al cim la Catedral d’Upenski. Un cop dins, l'olor d'encens és forta, les parets estan plens de pintura i el color daurat és predomina a tot arreu.

Página
Finlàndia
Volumen 1, nº 1
Avinguda Esplendi: Una llarga avinguda, amb un agradable passeig en el centre i edificis emblemàtics ielegants en ambdós costats. Aquesta avinguda és molt famósa a Hèlsinki i els caps de setmana s'omple de gent que passeja per comprar a les millors botigues de la ciutat o que simplement vol seure en un dels cafès a relaxar-se i passar la tarda.
Kiasma: Per als amants de l'art contemporani, aquest edifici modern amb talls quadrats i envoltat per herba verda i escultures de peixos serà una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FINLANDIA
  • FINLANDIA
  • Finlandia
  • Finlandia
  • Finlandia
  • En Finlandia
  • finlandia
  • Finlandia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS