Fira de la borsa

Páginas: 4 (797 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2009
FIRA BORSADINER - BARCELONA - 2009

El Borsadiner s'ha convertit en la fira més important d'Espanya per a professionals del món financer, estalviadors i inversors.
La seva àmplia salad'exposicions, els seus debats, presentacions, conferències i trobades el converteixen en el lloc més adequat per conèixer els últims productes financers, les tendències del mercat i les experiències mésinteressants en altres països.
En aquesta la seva novena edició ha estat promoguda per l'Associació Barcelona Centre Financer Europeu i compta amb el suport de la Conselleria d'Economia i Finances de laGeneralitat de Catalunya.
Es va celebrar al Palau de Congressos de Catalunya durant els dies dijous 29, divendres 30 i dissabte 31 octubre del 2009.
Fent comparació amb anys enrere elBorsadiner va ampliar els metres quadrats del saló d'exposicions (més de 2.000 metres quadrats) amb la intenció de rebre a més de 20.000 visitants (xifra de visitants a l’any 2008).
A l'àrea deprofessionals, Borsadiner a convocat autoritats del mercat i experts de la Unió Europea i dels Estats Units per abordar els temes que més preocupen al sector.

PRESES DE SERVEI D’INVERSIÓ

També s’ha deconsiderar la presencia de altres grans empreses que a més a més de cotitzar en Borsa, estaven per dir-nos una vegada més que elles son les més grans en els diferents sectors que es desenvolupen, comson: Repsol, Abertis, Gas Natural, entre altres.
He d’afegir que principalment, em va sorprendre molt la labor que tenia MAPFRE, per inculcar als visitants interessats i curiosos que no només esdedicava a assegurar “cotxes”, sinó que era present a la fira per indicar que “És un grup empresarial independent que desenvolupa activitats asseguradores, reasseguradores, financeres i de servei enEspanya y altres 44 països”.
Les accions de Mapfre cotitzen en la Borsa de Madrid i Barcelona, formant part del índex del: Ibex-35, Dow Jones, MSCI Spain, entre altres.

Com va ser de preveure...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Borsa
  • Borsa
  • bors
  • bors
  • Fira
  • Fira
  • Firo
  • Fire

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS