fisica

Páginas: 2 (286 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2014
¿quina és la diferència entre l'energia per volum i l'energia en massa?

Mira la taula de la pàgina 55 d'aquesta guia que mostra l'energia per volum i l'energia enmassa durant onze combustibles diferents.
       - Que el combustible té la més alta energia en massa? Hydrogen (120,000)
       - Que el combustible té la més altaenergia per volum? Hydrogen (25000000)

Quantes vegades més gran en volum seria el tanc d'un cotxe ha de ser si el cotxe va córrer amb GNC en lloc de la gasolinareformulada? Mostra el teu treball!

Compareu el seu valor per a la cera amb els altres combustibles en el gràfic.
creu vostè que els seus valors són massa alts o massabaixos? Quin és el seu raonament?

Missa: l'ús de la resposta apropiada de la secció de càlculs, determinar el nombre de joules vostè podria obtenir la crema d'unaespelma 35g. Mostri la seva feina.

Volum: l'ús de la resposta apropiada de la secció de càlculs, determinar el nombre de joules vostè podria obtenir de la crema d'unavela de 35 ml. Mostra el teu treball!

Una espelma d'aniversari 0,71g va ser capaç d'escalfar una mica d'aigua fins a de 20C a 35C. Quanta aigua hi era present? mostrarel seu treball!

Cal dissenyar un cotxe petit, lleuger de viatjar llargues distàncies. Què combustible va a utilitzar: combustible disel (0,85 g / ml), combustibled'avió (0,80 g / ml), o la gasolina (0,72 g / ml)? Suposem que tots ells tenen la mateixa energia en massa. Expliqueu la seva decisió.

Cal dissenyar un vehicle largpesant de transportar càrregues larg per a càrregues per a distàncies curtes (pensar en un vehicle a una molla que es descarrega dels vaixells de càrrega i la posa en
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fisica
  • Fisica
  • Fisica
  • Fisica
  • La fisica
  • Fisica
  • Fisica
  • Física

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS