Fisica

Páginas: 2 (489 palabras) Publicado: 12 de marzo de 2013
4.a) Tenir molts beneficis crec que ens diu que el que estem fent es bo i de qualitat, això

4.b) Fals, ja que depenent del tipus de producte o Servei que oferim es pot donar la circunstanciad’una empresa que té varios productes / serveis i fent un estudi de mercat intens és dóna compte que hi ha productes / serveis que no son ni rentables ni rendibles i decideix a partir de l’estudi fet,eliminar tots els productes / serveis que no son beneficiaris per l’empresa. En aquest cas estem reduïnt el volum de negoci, però per altra part ens quedem amb un productes / Server que és el millor i ésel que cal potenciar.
4.c) Crec que és clau perquè si dones facilitats a la gent emprenedora a que realitzi els proyectes que té en ma, ja que actualment tenim gent molt qualificada i amb proyectesemprenadors molts bons, el que ens porta a generar ocupació, ja que si la idea de l’emprenador és bona i tira endavant, tard o d’hora necessitarà personal per poder ejecutar el projecte.
Però perquèaixò passi, s’han crear més incubaores i donar molts més recursos per la gent emprenadora.

POSSIBLE IDEA DE NEGOCI

Màquines expendedores de productes rel·lacionats amb l’alimentació(minimarket)Es tracte de màquines que sóm com les que podem torbar al videoclub en el qual a les 24 hores del dia pots dispossar de productes d’alimentació embossat hermèticament. Hi podem trobar, verdures,fruita, tot tipus de conserva en llauna, vegudes.
Ens podem trobar que un dia hem fet tard, ja sigui per mil històries i ens haguem deixat de fer la compra i a casa no tenim res. A minimarket et doneml’opció que pots venir a casa nostra a qualsevol hora tots els dies de l’any.
Et pots trobar un diumenge que estàs elaborant un dinar i resulta que et falten unes patates, pastenagues … Nosaltres t’hooferim 24 hores 365 dies a l’any.
Productes: Verdures: enciam, cogombre, pepino, pebrots, cebes, patata, api, cigrons, mongetes.
Fruita: del temps (embassada al vuit amb packs de 250 grams)...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fisica
  • Fisica
  • Fisica
  • Fisica
  • La fisica
  • Fisica
  • Fisica
  • Física

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS