fitball

Páginas: 4 (954 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2014
EXERCICIS DE FIT-BALL I D’ENERGY BAG.
FIT-BALL
Per tal de realitzar un exercici amb un fit-ball s’han de tindre en compte dos aspectes; per una banda aquells elements que són bàsics per aqualsevol exercici amb un implement i per un altre els específics del fit-ball.
Els elements bàsics per a tot implement són:
La seguretat
La postura
La respiració
Els elements propis del fit-ball són:Nivell de pressió de l’aire que variarà depenent de l’objectiu del treball.
Estat del fit ball, tindre cura de que no tingui cap desperfecte.
Superfície sobre la qual l’utilitzarem.
EXERCICISExtremitat superior:
Push-up (flexió) amb els dos peus col·locats a sobre de la fit ball i les mans a terra a l’altura de les espatlles, esquena recte i apretant glutis i abdomen ajudant-se de larespiració.
Dempeus o de genolls agafem la fit ball amb les dues mans i l’apretem amb la major força possible.
Equilibri amb la pilota treballant la part inferior de l’esquenaPoseu l’estómac a sobre lafit ball, manteniu les cames estirades amb els dits tocant el terra, poseu les mans al darrere del cap. Lentament, comenceu a arquejar l’esquena cap enrere. Procureu fer-ho només fins que noteu unalleugera estirada, i després torneu a la posició original. Feu els moviments lentament i feu treballar els abdominals i el tors tota l’estona.
Extremitat inferior:
Exercici amb les camesEstireu-vos depanxa enlaire, amb els braços al costat del cos i els bessons estirats al damunt de la fit ball. Alceu els malucs i manteniu els abdominals tensos. Mentre inhaleu, comenceu a alçar una de les cames,fins a un angle de 90 graus; mentre exhaleu, torneu-la a abaixar i canvieu de cama. No arquegeu l’esquena i manteniu la tensió al tors.(abs i tors)


Estabilitat fent rodar la fit ball amb lescamesEstireu-vos al terra, amb els panxells al damunt de la fitball i els braços al costat del cos. Alceu els malucs. Doblegueu els genolls i feu rodar la pilota cap a vosaltres. Estireu les cames per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fitball
  • fitball
  • Fitball
  • ACONDICIONAMIENTO CON FITBALL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS