Fitness

Páginas: 3 (709 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2015
En aquest article que hem corregit,o hem fet des de el punt de vista de una persona que no sap res de fitness, però la seva intenció es posar-se en forma a treves de l'esport.


1- En l'exercici depress de pectoral amb dos politges de peu, es treballa bàsicament pectoral i tríceps. Encara que aquest exercici es dugui a terme amb una màquina guiada es necessari tenir més informació de com dur aterme aquest exercici correctament o be tenir un monitor que t'ensenyi com s'ha de fer.

2- El segon exercici és el de press espatlla alternant les manuelles. En aquest exercici es treballadeltoides. Aquest exercici com que no es fa a treves d'una màquina guiada, es molt important fer correctament l'exercici per evitar lesions i treballar correctament els deltoides, per aquest motiu és necessarique abans de fer-ho un monitor t'ensenyi com s'ha de fer o sinó s'ha de tenir mes informació de com s'ha de dur a terme l'exercici.

3- En l'exercici de “sentadilla” amb barra, és treballa sobre totels quàdriceps, però també els isquios i els glutis. Aquest exercici per fer-lo correctament és necessari tenir més informació de com s'ha de fer o sinó tenir un monitor que t'ensenyi la formacorrecte de dur-lo a terme.

4- El quart exercici és el de rem invertit amb multipower, en aquest exercici si es duu a terme correctament és treballa bàsicament la zona dorsal i els bíceps. Com que aquestexercici no és fa amb una màquina guiada, és molt fàcil cometre erros a l'hora de dur-lo a terme, per aquest motiu és necessari tenir un monitor que t'ensenyi com s'ha de fer o tenir més informació alabast sobre l'exercici.

5- En l'exercici de “Jalón” anterior amb politja, es treballa dorsal, bíceps, esquena i abdominals. Aquest exercici com que no es fa a treves d'una màquina guiada, es moltimportant fer correctament l'exercici per evitar lesions i treballar correctament els deltoides, per aquest motiu és necessari que abans de fer-ho un monitor t'ensenyi com s'ha de fer o sinó s'ha de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fitness
  • fitness
  • el fitness
  • FITNESS
  • Fitness
  • Fitness
  • Fitness
  • Fitness

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS