fitxa de lectura

Páginas: 3 (619 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2013
FITXA DE LECTURA DE VALENCIÀ
Dades del llibre:
Jordi Sierra i Fabra, Solituds de l’Anna, editorial Bromera, col·lecció Espurna, Alzira 2008, 207 pàgines.

Elements de la novel·la:
Gènere:Novel·la.
Personatges: Anna, és la germana petita, que comet un error fatal. Victòria, és la germana major, la que lluita per saber el que passà de veritat amb la seua germana. Joaquim, és l’oncle de lesdues germanes i el qui ajuda a Victòria amb l’assumpte de l’Anna. Jaire, és el exnuvi de Victòria. Carola, és la millor amiga de Victòria.
On ocorren els fets: En un petit barri en el qual viuen.Quan ocorren els fets: Uns mesos abans del Nadal.
Narrador: narrador que explica la història, en aquest cas la seva germana Victòria.

Resum de l’argument:
Tot comença amb l’arribada de Londres deVictòria per la notícia sobre la mort de la seva germana Anna. Una adolescent de 15 anys feliç, però que comet un error fatal, posar-se el llit amb el seu xic de 18 anys sense protecció necessària. Iaixò comporta unes conseqüències molt greus per a ella, quedar-se embarassada.
Que per anar a avortar, sense l’ajut dels seus pares ni de la seva germana Victòria, va morir. Però es que els pares quetenia eren repressius, miraven més com quedaven i que deien els demés que no la maduració i el creixement de les seves filles.
Aleshores la Victòria amb 21 anys ha de descobrir per ella mateixa, elserrors que la van portar a la mort. Que, amb l’ajut de la millor amiga de la seua germana, Lídia, en David, el nuvi de l’Anna, en Ricard i la seua nuvia, Carola, aconsegueix saber detalladament elque li va passar a l’Anna. En primer lloc el farmacèutic, que no va voler vendre-li el preservatiu, a continuació la doctora, que no li volia receptar la píndola del dia després i el seu nuvi, que no liva fer costat en saber la notícia. Per tant va estar sola des de el primer moment, perquè quan es va quedar embarassada la única companyia que tenia era la solitud.
Finalment, una vergada la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FITXA LECTURA
  • L'Edat De Les Paraules
  • Fitxa De Lectura No Mireu Sota El Llit
  • Fitxa De Lectura
  • fitxas
  • FITXA
  • Fitxas
  • Fitxa de lectura: Diari d’un jove maniàtic.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS