Fitxa El Polzet

Páginas: 4 (985 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2014
NOM DEL LLIBRE:
En Polzet
Portada:

AUTORS:
Charles Perrault

EDITORIAL:
Edicions 62, SA.

CIUTAT I ANY:
Barcelona, 2005

EDAT A LA QUAL S’ADREÇA:
De 5 a 8 anys

PREU:
5,86€Aspecte pel qual destaca:
Destaca per les il·lustracions que acompanyen el text perquè faciliten la comprensió.

Argument:
Un matrimoni que vivia al llindar del bosc tenia set fills, però no podienmantenir-los. El més petit es deia Polzet, ja que era molt menut i fins i tot semblava babau. Una nit, els pares d’en Polzet van decidir abandonar-los al bosc però en Polzet els va escoltar, així que al’endemà quan van sortir tots junts a buscar llenya, el nen va deixar un rastre de pedres per poder tornar. Els pares van cobrar uns diners que els hi devien però quan es van tornar a quedar sensediners els van tornar a abandonar al bosc.
En Polzet aquest cop va deixar un camí de motlles de pa però els ocells el van fer desaparèixer. Després de caminar i caminar, els set germans van arribar auna casa molt gran que era d’un matrimoni de ogres. La dona els va donar aixopluc però els va avisar que l’ogre se’ls voldria menjar. A la nit els van posar a dormir en un gran llit. En Polzet vaveure que l’ogre tenia set filles que dormien amb les seves corones posades i els hi va treure per donar-li als seus germans. L’ogre va decidir menjar-se als pobres nens però com que era fosc, va trobarels caps sense les corones de les filles i se les va menjar. Mentrestant, en Polzet i els germans van fugir.
L’ogre molt enfadat es va posar les botes més ràpides del món per trobar-los. Es va aturaruna estona a descansar i es va adormir. Llavors, en Polzet va aprofitar per treure-li les botes, va tornar a la casa de l’ogre i li va dir a la dona que havien segrestat al seu marit i que necessitavatot l’or pel rescat. La dona el va creure i li va donar tota la fortuna, així que en Polzet i els seus germans van poder viure feliços.

Anàlisi de:
La història:
El conte demostra que es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • fitxas
  • FITXA
  • Fitxas
  • fitxes d'art
  • fitxa de lectura
  • FITXES IMPRIMIR
  • Fitxa 19
  • Fitxas de cocina

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS