Fliax

Páginas: 4 (824 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2012
ACTIVITAT DE SÍNTESI
Pregunta-1-
·L’empresa Hyundai, una multinacional sub coreana productora d’automòbils fundada l’any 1967.
Pregunta-2-
-Història:
·La Hyundai Motor Company (HMC) és unadivisió de Hyundai Kia Automotive Group, el major fabricant sud-coreà d'automòbils fundat l'any 1967. La seva seu principal és a la prefectura de Yangjae-Dong a la ciutat de Seocho-Gu a Seül, Corea delSud. És el cinquè fabricant d'automòbils més gran del món. El logo de Hyundai és una "H" estilitzada que simbolitza a dues persones, la companyia i els clients, mentre que el seu lema és "Drive yourway", que es tradueix com "condueix el teu destí".
-Respostes:
·És una empresa gran, té més de 250 treballadors. És una empresa societària, en concret una societat civil pública, és a dir, els pactesentre els socis són públics i es constitueixen mitjançant escriptura pública atorgada davant notari. La primera seu de la marca es va establir a Seül, Corea del Sud però actualment té fabriques aEstats Units, Índia, Turquía,Bèlgica i Frankfurt. Hyundai és una multinacional, ja que, produeix a nivell mundial per gairebé tots els països del món.
Pregunta-3-
·La cartera de productes de l’empresaHyundai és molt gran, ja que, produeix molts cotxes, actualment ofereix la següent gamma de productes:
Turismes: i10, i20, i30, Nou i30, i40, Elantra, Veloster, Genesis Coupe, ix20, i30CW, i40 Sedan.Tot terrenys: ix35, Santa Fe, ix55.
·L’empresa Hyundai és competitiva mundialment, per tant, té una línea de productes molt completa i de gran profunditat per poder tindre un bon posicionament almercat i poder allunyar els competidors.
·Hyundai té molts models de cotxe diferents, alguns están en un cicle de vida i altres en un de diferent, anem-ho a veure:
·Cotxes com el Nou i30, l’Elantrao el Veloster podem dir que están en etapa d’introducció, ja que, han sigut llençats al mercat fa relativament poc. Els models Genesis Coupe, ix20, i30CW, i40 Sedan, ix35 i ix55, están en una etapa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS