Flux En Aeroports Intro

Páginas: 3 (623 palabras) Publicado: 1 de octubre de 2012
London – Heathrow Airport
L’Aeroport de Heathrow, situat a pocs quilòmetres de la capital britànica, és l’aeroport més transitat d’Europa en quant a nombre de passatgers i el quart a tot el món.L’any 2009 va rebre 65.907.900 passatgers en 460.026 moviments, números que el posen al límit de la seva capacitat fins a la finalització de la construcció de la 3a pista i de la sisena terminal, previstosper d’aquí 5-10 anys. De moment, compta amb una capacitat d’operació d’uns 60 moviments per hora, que haurà de ser ampliada si vol seguir competint amb els altres grans aeroports europeus com ParisCharles de Gaulle (4 pistes i 120 moviments/hora) o Amsterdam Schiphol (5 pistes). L’aeroport també té una gran importància en el transport de mercaderies, ja que està situat a un dels pols industrialsmés grans del món.
La distribució de vols a Heathrow el converteix amb l’aeroport amb major nombre de passatgers internacionals: Nacionals (7.4%), Europeus (40.3%), Nord-Amèrica (22.3%) i altresdestins intercontinentals (30.0%).

En aquest gràfic podem veure l’evolució al llarg dels últims 30 anys de l’aeroport londinenc, que l’han convertit en un dels aeroports més il·lustres del’actualitat.

John F. Kennedy International Airport
El JFK, situat al barri de Queens a les afores de Nova York, és l’aeroport més gran de la ciutat i un dels més importants dels EUA, el primer en passatgersinternacionals i en transport de mercaderies. En quant a nombre total de passatgers, se situa en la sisena posició estatal i la catorzena mundial amb 46.450.167 passatgers absorbits l’any 2010 en untotal de 397,635 moviments. La seva capacitat d’operació és d’uns 50 moviments per hora. El transit es reparteix aproximadament en un 50% entre vols domèstics i vols internacionals, destacant la rutaHeathrow-JFK com la línia transoceànica més transitada del planeta.
Al gràfic següent podem veure el transit total de passatgers absorbits els últims vint anys per la ciutat de Nova York,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Era de los flux
  • Generacion Flux
  • Flux Extern
  • AEON FLUX
  • Intro
  • Intro
  • Intro
  • intro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS