fonaments del màrqueting

Páginas: 5 (1129 palabras) Publicado: 2 de abril de 2013


Prova d'avaluació continuada 1. Netflix i la imparable penetració
de la TV en streaming


Preguntes

1. Quines són les necessitats (tipus/categories) que cobreix la categoria de servei de TV en streaming? Nota orientativa: podeu respondre amb una aproximació general, i incloent particularitats o exemples il·lustratius d’alguns dels models/empreses del sector.

Crec que lanecessitats principals dels clients de TV en streaming i que són cobertes per les empreses esmentades en l’enunciat poden ser:


L ’oci es la principal necessita coberta per Netfix i que tota la persona necessita per desconnectar de la rutina laboral i de l’estrès del dia a dia, i poder fugir de les responsabilitats i les obligacions.

Llibertat per escollir la teva programació: el dia, l’hora iell lloc que més et convingui. La llibertat és una necessitat que és més requerida per la majoria de la societat, en un món on cada cop ens sentim més programats i utilitzats i on en aquest serveis de TV en streaming podem trobar aquesta llibertat de decidir, QUAN I DESDE ON!!!!! tot utilitzant dispositius com ordinadors, mòbils, tablets, que casi tots nosaltres en tenim, i poder disfrutard’aquest servei streaming.

Varietat de programes, series i pel·lícules ( segons la oferta de cada empresa de TV streaming) les persones tenim la necessitat de canviar, per no avorrir sempre el mateix i canviar la rutina en la que sovint estem sotmesos la majoria de nosaltres. I en aquest empreses tenim la varietat per poder decidir si un dia vols mirar una pel·lícula de horror o si vols riure i veureuna comèdia. A més a més a la televisió pública sempre acabem mirant les mateixes series, inclús capítols repetits, i fins i tot veure alguna pel·lícula per tercera vegada perquè no en fan cap més.

Comoditat es una altre necessitat que queda clarament satisfeta, ja que no has d’anar al vídeo club si vols veure una pel·lícula, ni tenir que esperar unes hores per descarregar la pel·lícula.Decidir/triar – seleccionar – visionar tot això amb gran facilitat i comoditat.


2. Establiu una descripció del públic objectiu al que es dirigeixen les empreses de TV en streaming, establint si s’escau una diferenciació per grups. Seguidament, establiu una associació entre els grups que identifiqueu i les empreses de TV en streaming (ex.: Netflix, Huluplus, Amazon instant video, etc.).

Lesempreses de TV en streaming, tenen un ampli públic objectiu, ja que podríem dir que agafa la totalitat de la societat. La gran quantitat de programació que ofereix fa que totes les edat hi tinguin cabuda i que puguin trobar pel·lícules, series i programes dels seu gust. Probablement els públic menys objectiu seria la població major de 50 anys, tot i que cada vegada estan més a la última amb lesnoves tecnologies.
Per tant la meva classificació serà molt generalitzada especificant diferents grups i situacions dintre de la societat.

Comunitats:

Famílies: Un dels grups més forts, ja que tota la família pot accedir a diferents programacions, tant per els més petits de la casa com per als pares. Amb una simple banda ampla d’ internet es pot disfrutar de la TV en streaming il·limitada.Residències: Crec que les residencies tant de gent de la tercera edat, com altre tipus d’institucions son un consumidor potencial, ja que dintre d’aquestes es on es realitza la majoria d’oci, i on la TV en streaming podria ser de gran ajuda, per la seva flexibilitat i varietat, on tots els gustos dels residents i podrien tenir cabuda.

Particulars:

Gent que viatjar per feina: Son unconsumidor que passa moltes hores viatjant i on Netfix durant aquestes hores de viatge pot ser de gran ajuda per fer-lo més amè. La majoria d’aquest pública disposa de dispositius portàtils on es pot visionar la TV en streaming.

Adolescents i joventut : La joventut són els principals consumidors de dispositius com Wii, PS3, Xbox 360, iPhone, iPad o Kindle Fire, entre altres, que a part de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pac2 uoc fonaments del màrqueting
  • Fonaments Marqueting Pac1 Solució
  • fonaments
  • fonaments
  • Márqueting
  • Marqueting
  • marqueting
  • Marqueting

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS