Fonaments psicosocials

Páginas: 2 (452 palabras) Publicado: 29 de noviembre de 2013
Si el que entenem per cultura és un conjunt de coses com tradicions, creences, costums... d'un territori, trobarem diferència en el concepte i en com la viu l'individu des de cada una de lesorientacions de la Psicologia Social, a continuació explicaré com crec que seria des de cada una d'elles.

Psicologia Social Psicològica: La PSP veurà la cultura com una sèrie de coses que es creen apartir de les relacions i accions entre els individus que la formen, és a dir, les estratègies que faci servir l'individu per relacionar-se i sobreviure crearan aquesta cultura, la relació que tindria ambla seva cultura dependria de com rebés els estímuls i de com reaccionés de cara a aquests estímuls

Psicologia Social Socialística: Aquesta orientació veuria la cultura a través dels costums,tradicions, estratègies col·lectives per sobreviure, mirarien com aquestes accions col·lectives afecten d'una forma o altre i decidirien quines són les millors estratègies perquè la població vagi endavant.L'individu es relacionaria amb la seva cultura des d'uns patrons de comportaments marcats per la societat, dintre del que és correcte o no ho és, el seu comportament estarà fortament influït peraquesta cultura.

Psicologia Social Constructivista: La PSC veuria la cultura com un conjunt de coses que no només estem acostumats a fer i seguir, sinó que podem explicar i documentar per arribar a totarreu a través del llenguatge. L'Individu tindria una relació amb la seva cultura mitjançant llibres d'història, documentals sobre tradicions, explicacions en tot moment de com es fa una cosa, no fanun seguiment de la massa sense més sinó que hi reflexiona, contrasta i aprèn allò que l'envolta. La relació que tindria l'individu amb la seva cultura seria d'aprenentatge constant de tot el que hi haal seu voltant, basat en el llenguatge i la comunicació.

Per arribar a aquestes conclusions m'he recolzat en varies lectures com el mòdul 1 de l'assignatura de Fonaments Psicosocials del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fonaments Psicosocials Del Comportament Humà Pac1
  • Fonaments Psicosocials Del Comportament Humà. Pac I
  • pac-4 fonaments psicosocials
  • fonaments
  • fonaments
  • Fonaments De La Tecnologia
  • malalties psicosocials
  • fonaments de la sociologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS