formal letter

Páginas: 3 (651 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2014
Sociologia - Pràctica 3

DADES DE L'ATUR A CATALUNYA
1. A partir de les dades del tercer trimestre de l'Enquesta de Població Activa (EPA) publicada per l'INE que trobaràs aquí:

a) Descriuquin és el perfil de les persones a l'atur a Catalunya. Tingues en compte les diferents variables que es poden trobar: edat, sexe, nacionalitat, nivell de formació, temps de cerca de feina i sectoreconòmic.

b) Compara les taxes de població activa, de població ocupada i de població a l'atur de Catalunya amb les del conjunt d'Espanya, tenint en compte la variable de sexe.

2. Compara el nombred'aturats a Catalunya segons aquestes dades de l'EPA i les del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) que trobaràs aquí:

a) Quines xifres trobem a cada font de dades? Compara-les a partir de lesexplicacions que es donen aquí i aquí.

b) A partir de les dades del SEPE, troba quants contractes nous es van fer a l'octubre a Catalunya (indefinits i temporals) i quantes persones estaven rebentalguna prestació i de quin tipus.

3. Relaciona aquestes dades amb conceptes que haguem introduït a les classes de teoria o que hagin aparegut a les lectures que heu fet fins ara.

L'extensió hade ser d'entre una i dues pàgines.

1- A) Tenint en compte les dades i partint de la variable de edat, observem que entre els menors de 25 anys un 51% del total a Catalunya no tenen treball i encanvi a partir d’aquesta edat només 30% de les persones es troben en situació d’atur. Per altre costat si miren el sexe trobem que en els homes hi ha un 32%~ d’atur i en canvi a les dones es una micamés alt, més concretament del 47%~. Tenint en compte la nacionalitat observem que els espanyols tenim una taxa d’atur del 39%~ i entre els estrangers es del 23%~. En referencia als estudis/nivell deformació cal destacar que un 28% dels que tenen estudis primera etapa de secundaria o similars tenen treball i per altra que un 40%~ dels estudiants amb grau tenen feina/treball. Dins del total dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Formal Letter
  • Formal And Informal Letter
  • Formal letter ingles
  • Formal letter
  • formal letter
  • Formal letter
  • Formal letter
  • Formal and informal letter

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS