Forrest Gump

Páginas: 8 (2000 palabras) Publicado: 23 de diciembre de 2013
FORREST GUMP

1- Resum de la pel·lícula.
La pel·lícula és una biografia explicada per Forrest Gump, un home senzill, que mentre espera assegut en una parada d'autobús, relata la història de la seva vida a diversos estranys que es van assentant al seu costat mentre espera el seu autobús. Comença a explicar la seva infància. Als 8 anys aproximadament va haver portar uns aparells a les cames, iper això els seus companys es reien d'ells. Tots menys Jenny, que era una nena molt eixerida i de seguida ella i el Forrest es van fer inseparables. Vivia amb la seva mare en una casa al camp on llogaven habitacions. Un dia que el perseguien els seus companys de classe, el Forrest comença a córrer, ja que la Jenny li diu “Corre Forrest, corre!” i gràcies a això descobreix que és capaç de córrermolt ràpid, una habilitat que impressiona un entrenador de futbol americà.
Al cap d'uns anys en Forrest entra a formar part de l'equip malgrat el seu lleu retard mental. Formant part de variats grups de futbol, li és permès conèixer al President Kennedy. Després de graduar-se a la universitat, Forrest s'allista a l'exèrcit dels Estats Units on es fa amic d'en Bubba, el que serà el seu millor amica l'exèrcit. Amb ell, serà enviat a la guerra del Vietnam. Allà serà on acordin un futur tranquil portant un negoci de venda de gambes. Quan el seu grup cau en una emboscada, Forrest aconsegueix salvar a nombrosos companys, entre ells el seu tinent Dan. Però no pot evitar la mort d'en Bubba. Mentre és a l'hospital recuperant-se de les ferides de l'assalt, Forrest torna a trobar-se amb el tinentDan, que ha perdut les dues cames i està furiós amb ell per haver-li salvat la vida i deixar-lo en aquella situació. Mentre es passeja per una ciutat, es veu immers en una enorme manifestació Hippie i allà es reuneix amb Jenny, que forma part del moviment. El dia següent ella s'en va amb el seu xicot.
En aquest temps Forrest descobreix que té una gran habilitat per el tennis taula i comença ajugar per a l'equip de l'exèrcit dels Estats Units. Al sortir d'una entrevista a la televisió, en Forrest es troba al tinent Dan, que menysprea els plans de Forrest per començar en el negoci de la pesca de gambes i de manera burleta li promet que serà el seu primer oficial al vaixell si arriba a tenir èxit en aquesta empresa.
Emprant els diners que va guanyar jugant a tennis de taula, Forrest compraun vaixell pesquer que bateja amb el nom de Jenny i comença així a complir la promesa que li va fer al seu amic Bubba. El tinent Dan, compleix la promesa en broma que li va fer i es presenta a ajudar-lo en el negoci de les gambes. Al cap d'un temps, en Dan finalment li dóna les gràcies a Forrest per haver-li salvat la vida a la guerra.
Gràcies a les inversions del tinent Dan, tots dos esconverteixen en milionaris. Jenny torna a visitar Forrest i es queda un temps amb ell, però quan Forrest li demana matrimoni la Jenny marxa i el Forrest, angoixat, comença a córrer. Al final es converteix en una marató de punta a punta del país que acaba durant 3 anys.
Un dia para de córrer i decideix tornar a casa on rep una carta de Jenny en què aquesta li demana que es reuneixi amb ella, i aixo elporta a la parada d'autobús en què el veiem al principi. Ja a casa de Jenny, ella li confessa que tenen un fill en comú, i que també es diu Forrest. Ella li proposa matrimoni i ell accepta.
Els tres tornen a la casa d'en Forrest on es casen i Jenny mor poc després. Més tard pare i fill esperen assentats a l'autobús de l'escola. Allí en Forrest (pare) es queda pensatiu mirant marxar al seu fill al'escola.

2-Descriu els principals personatges:
Forrest Gump: De petit li van detectar un quocient intel·lectual menor a 75. Té un caràcter entranyable i una gran estima a la seva mare i al deure de la vida. Durant la seva vida coneix a nombrosos personatges importants i es veu immers en esdeveniments històrics destacats. Tenia molta integritat, molta més que la de qualsevol persona, tenia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Forrest Gump
  • Forrest gump
  • Forrest Gump
  • Forrest Gump
  • Forrest gump
  • forrest gump
  • Forrest Gump
  • Forrest gump

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS