fortuna

Páginas: 2 (408 palabras) Publicado: 2 de febrero de 2014




















































MITOLOGIA CLÀSSICA:

CONCEPTES PREVIS:

MITE: és una narració sagrada que explica comfunciona el món i com la humanitat ha arribat a ser com és actualment. de déus i elements sobrenaturals.


-Aquesta és la definició més clara, però si la expliquem bé podríem dir que:Etimològicament, és a dir en l’estudi de l’origen de les paraules el mite prové del grec "mythos" que vol dir "paraula, conte, notícia, faula ".
Els temes es basen a explicar l'origen de l'univers o dela societat humana, dels costums o fets nacionals importants.

Actualment el terme "mite" s'utilitza col·loquialment per referir-se a una història falsa, però l'ús acadèmic del terme general no emet cap judicisobre la seva veritat o falsedat.

Un mite és un relat tradicional que explica oralment fets fabulosos protagonitzats per éssers sobrenaturals, com déus, semidéus i monstres o éssers extraordinariscom els herois.

-Estem dient que els mites es traspassaven oralment?

És precisament aquest caràcter oral el que fa que hi hagi versions diferents d’un mateix mite. Les històries mítiques delspobles antics tenen com a temes principals l’origen del món. Podem dir que els mites s’explicaven oralment, és a dir de boca en boca. Aleshores podrem afirmar que l’oralitat provoca que no es mantinguinde la mateixa manera. Per tant afirmem que al ser orals, els mites canvien segons les generacions. Evolucionen.











MITOLOGIA: conjunt de relats i personatges que es mantenien enla cultura popular. Es la ciència ho la disciplina que interpreta els mites i la visió del món.

-Aquesta és la definició més clara, però si la expliquem bé podríem dir que:

la mitologia esl’estudi de tots els mites d’un poble, i la mitologia clàssica es la que anomenem quan afirmem que tots els mites son de Grècia i roma abreviat grecoromans.

Podem afirmar que la mitologia neix en la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • LA FORTUNA
  • Fortuna de los isaías
  • Entre El Amor Y La Fortuna
  • La Conspiración De La Fortuna
  • el juego de la fortuna
  • Juego De La Fortuna
  • La Fortuna De La Piramide
  • El Juego de la Fortuna

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS