Fotografia digital

Páginas: 3 (541 palabras) Publicado: 9 de mayo de 2010
Grau de Multimèdia Fotografia Digital Consultor: Ricard Escandell

Document explicatiu de la primera PAC (Prova d’Avaluació Contínua)

Introducció A la PEC1 hi ha, com ja heu vist, preguntes quesimplement demanen una informació i d’altres que exigeixen que poseu en pràctica el que heu après. Més enllà de la simple nota, el que intentem és alguna cosa més: generar "coneixement" a partir de la"informació". És a dir, fer la informació aplicable, assimilable i que capacite per a generar més coneixement. Els objectius buscats són, sobretot, que a partir de les preguntes tinguem una idea mésclara de, per exemple, com és el nostre sensor i quines característiques, bondats i limitacions, té perquè així coneixerem el nostre equip i podrem a treure-li tot el partit possible. Ja hem parlat enalgunes ocasions que la tècnica i el coneixement de la mateixa, també són aspectes molt rellevants per poder obtenir treballs de qualitat i tècnicament, bons.

Primera pregunta Si la resolució ésla quantitat de píxels i ens diuen que els tres dispositius tenen la mateixa quantitat, 10Mp, deu ser veritat i, per tant, la seva resolució és la mateixa, independentment de si es tracta d'una rèflexo de la càmera d'un mòbil. Però, és clar, una cosa evident: no donen la mateixa qualitat (sempre parlem en general i no de casos concrets que no ens servirien per extreure conclusions). El "truc" estàen la mesura dels píxels, és clar. Si partim de la base que un píxel no és més que una cèl lula fotosensible, sense entrar en més detalls, com més gran sigui, més captació lumínica i per tant menys"soroll".

Segona pregunta Tal com s'observa molt bé en els objectius independents de les rèflex, però no en les compactes, enfocar un objecte s'ha de fer amb més precisió quan està pròxim i, encanvi, tenim més marge com més llunyà. La progressió d'enfocament no és lineal.

Tercera pregunta Es tracta de saber les mesures de "superfície" del nostre sensor per relacionar aquesta

Grau de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fotografía Digital
  • Fotografia digital
  • Fotografia Digital
  • Fotografia digital
  • Fotografia digital
  • Qué es la fotografía digital
  • Fotografia digital
  • La Fotografia En La Era Digital

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS